Cum îți alegi culoarea potrivită a părului

Cred că s-au scri lucrări de dimplomă pe tema asta și nu e un secret că noi, femeile, căutăm des schimbarea, iar părul este unul dintre primele locuri unde începem să umblăm. Ei bine, pornind de la inspirația că fiecare femeie este autentică și culoarea părului trebuie să fie în ton cu personalitatea ei, Schwarzkopf lansează o nouă campanie națională pentru mărcile sale de coloranți de păr Palette și Nectra Color, numită “Descoperă culoarea personalității tale”

Aceasta se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2014, în magazinele din întreaga țară, prin intermediul micro-site-ului www.culoarea-mea.ro unde, cu ajutorul unei aplicații Quiz, româncele își pot descoperi culoarea potrivită a părului în funcție de propria personalitate.

Key-visual_Schwarzkopf-Color-Festival

Dacă achiziționezi, în perioada campaniei, produse Schwarzkopf pentru colorarea părului din gamele Palette Intensive Color Creme, Palette Permanent Natural Colors, Palette Salon Colors, Palette Deluxe sau Nectra Color de minim 11 ron și înregistrezi datele de pe bonul fiscal prin SMS la numărul 1873 sau pe site-ul campaniei, poți câștiga unul dintre cele 4 mari premii special croite pentru personalitatea ta: o ședință profesională de make-up și hairstyle, o ședință foto profesională, o petrecere all-inclusive în club sau un voucher SPA pentru 2 persoane. Câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați în data de 18 decembrie 2014.

Curioasă din fire, am făcut testul, iar rezultatul nu m-a surprins. Din câte înțeleg, nuanța părului meu ar fi un soi de blond cenușiu :) Da, știu, el arată șaten, dar, după unele voci, nu e.

Iată ce rezultat am obținut eu:

blond

Dac sunteți curioase, faceți testul și vedeți ce vă iese. Și baftă la concurs!

Kisses and hugs!

Foto cover © Shutterstock

1 comentariu

  1. N-am stiut de promotia aceasta :) Dar oricum am decis sa nu ma mai vopsesc! Am fost naturala vreo 3 ani si nu stiu de ce m-am vopsit, parul meu e negru natural…acum au trecut deja cateva luni fara sa-l vopsesc si nici nu simt nevoia! Nu am nevoie, mai bine zis! Cand ma vor napadi firele albe, sigur!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.