Lansarea Garnier Olia sau cum faci o beauty bloggeriță să gătească. Și să-i și placă :)

Ei, nu, nu sunt chiar o prințesă, care nu taie nici măcar o roșie. Nici vorbă. Cine-și imaginează că beauty bloggerițele stau așa, cât e ziulica de lungă, și primesc pe un platou argintat, tot felul de lucruri de testat, se cam înșală.

Are și ocupația asta doza ei de stres. Iar când nu ne ocupăm de beauty, mai facem și altele. Eu, de exemplu, mai și gătesc. Mai rar, e drept, dar asta și pentru că o am pe mama foarte aproape și din mâna ei ies tot felul de bunătăți. Dar când gătesc o fac cu plăcere și o fi norocul începătorului, dar mai amereu îmi ies preparate gustoase.

Ei bine, dacă n-am mereu ocazia să gătesc acasă, mi s-a oferit ocazia să-mi pun la încercare talentele de gospodină, evaluate de nimeni alții decât cei trei chefi de la Masterchef. Am făcut-o într-unul dintre cele mai frumoase și mai bine puse la punct evenimente la care mi-a fost dat să particip, cel pe care L’Oreal Paris România l-a pus la cale pentru lansarea OLIA, vopseaua cu care colorarea părului trece într-o nouă etapă.

Olia este prima vopsea de păr permanentă de la Garnier pe bază de uleiuri și care nu conține amoniac. În Olia, 60% sunt uleiuri naturale din flori, iar uleiurile nu doar că protejează părul, ci propulsează și fixează adânc culoarea în firul de păr. Olia nu curge, are un miros floral delicat și oferă un confrot optim al scalpului. Garnier Olia promite să asigure o culoare omogenă, uniformă, vie, bogată și plină de reflexii. Aceasta este disponibilă în 15 nuanțe, de la negru la blond deschis cenușiu.

Provocarea serii a fost să recreăm cele trei dish-uri pe care chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le-au gătit. Mesei noastre i-a revenit tartarul de somon și, chiar dacă nu mi-am băgat prea mult nasul pe acolo, m-am bucurat de provocare. Iar în final a ieșit frumos și tare gustos.

box-table
Pe fiecare masă, s-a aflat o cutie, al cărei conținut a fost dezvăluit doar după ce chefii au gătit cele trei preparate

sala

chefs-flowers

chefs-start

dish

dishes

 
spider

A fost o seară memorabilă și firește că nu am ratat ocazia de a imortaliza momentul:

me-chefs

Cât despre vopsea, promit să revin, la un moment dat, cu informații suplimentare. Nu, nu renunț la culoare naturală a părului meu, răsfățată de ceva ombre pe vârfuri, dar mama este cea pe care o voi răsfăța cu nuanța de Olia primită la eveniment, 5.3 Golden Brown.

4 comentarii

  1. Foarte fain! Și eu am participat recent la un eveniment ce implica gătitul alături de un participant la Masterchef. Tot tartar am făcut și noi, și file de dorada cu piure de păstârnac și sos mediteranean. Taman ce am postat despre asta! :D
    Îmi place tare mult rochia ta!
    Sper să ne mai reîntâlnim la un eveniment cât de curând! :)

    • Am văzut, ce frumos! Cred că tocmai îți dădusem like la textul dintr-un grup. Eu sunt mare fan Masterchef, așa că, deși nu mi-am pus la bătaie chiar toate talentele culinare, a fost o experiență atât de frumoasă :D Acum citesc la tine, te pup :*

  2. Ce rochiță frumoasă ai avut….Interesantă ideea de a îmbina domeniul de beauty cu gastronomia într-un eveniment.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.