Cum e primul magazin Hilfiger Denim din București

Ieri, m-am rupt de la treabă și am ajuns la deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din București, în Mega Mall. Mă așteptam să toarne cu găleata până acolo, dar nici vorbă.

Am ajuns și m-am infiltrat printre vedete, presă și fani ai brandului, am stat la taclale cu fetele și, bineînțeles, am văzut colecția din magazin.

Colecția Hilfiger Denim Spring/Summer 2015 este inspirată de o călătorie ce traversează America, de la deșert, la zone muntoase și până la zonele de coastă cu priveliști impresionante. Această explorare estetică a Americii profunde generează piese dedicate activităților outdoor, cu puternice influențe militare și maritime, toate completate de stilul emblematic rock-and-roll Hilfiger Denim.

hilfiger-denim-mega-mall-2

hilfiger-denim-mega-mall

Magazinul e spațios, bine compartimentat, cu zone clare de menswear și womenswear, cu accesoriile și încălțămintea în zone speciale, cu mobilier simplu, ce dă impresia de bine organizat și cu obiecte decorative care comletează atmosfera. Cum îmi place să spun, e un loc cu karma bună. :)

Printre invitați i-am văzut pe Sore, Andreea Raicu, Roxana Voloșeniuc, Ana Morodan, Ileana Badiu, Cătălina Grama și Paul Ipate. A fost nice, m-am rupt puțin de haosul din viața mea lately, am ochit o pereche de sneakers și o cămașă, albastre ambele, ca să meargă cu starea de spirit.

Dacă aveți drum prin Mega Mall (și sigur aveți, nu se poate să nu), dați o raită și prin Hilfiger Denim.

Kisses, hugs and everything nice!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.