Cum arată costumul de 30.000 lei, cine l-a cumpărat și unde se duc banii

Cum arată costumul de 30.000 lei, cine l-a cumpărat și unde se duc banii

Un costum bărbătesc marca SARTO bespoke a fost vândut cu 30.000 lei (6500 euro) la Balul Caritabil anual, intitulat Edelweiss Dinner, organizat de HOSPICE Casa Speranței în data de 5 iunie 2019.

Evenimentul s-a concentrat, ca de fiecare dată, pe strângerea de fonduri în urma licitației cu obiecte donate de către colaboratori și parteneri.

Aflat la a treia participare, brandul SARTO bespoke a oferit un costum bespoke din țesătură Scabal, care a pornit de la suma de 1.600 euro și s-a adjudecat cu 6.500 euro.

Fiecare costum bespoke este realizat în atelierul propriu din București și necesită peste 60 de ore de manoperă din partea unor croitori talentați, a căror experiență de peste 30 de ani își pune amprenta pe fiecare detaliu. Tiparul se desenează pentru fiecare corp, coordonatele măsurate fiind suficiente pentru a reda cu perfecțiune ținuta. Beneficiarul costumului (deocamdată anonim) se va bucura de un produs absolut unic, a cărui creație se va baza pe cerințele și stilul său.

Unice prin calitatea, finețea și distincția care le caracterizează, țesăturile Scabal sunt un etalon al rafinamentului vestimentar. În prezent, Scabal este apreciat deopotrivă pentru activitatea de producător și retailer de costume, jachete și cămăși barbătești, precum și pentru producerea unora dintre cele mai fine țesături din lume.

Conceptul SARTO presupune reunirea a două componente foarte importante: pe de-o parte confecționarea unei vestimentații complete bespoke – construită de la zero, pe comandă, pentru bărbați, iar pe de altă parte, oferirea unui serviciu de consiliere vestimentară la cele mai înalte standarde.

Ne bucură și ne onorează colaborarea cu SARTO, un parteneriat devenit deja tradiție, care vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că SARTO ne susține în acest demers. E o dovadă în plus că HOSPICE suntem toți!

Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. În 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la Adunații Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

Pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative pot fi sprijinite cu o donație (https://www.hospice.ro/doneaza/) sau cu un sms la 8844 cu textul TIMP (2 euro pe lună).   

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.