Cum am căzut în ispită cu Crystal Glamour

Nu mai e un secret pentru nimeni că-s înnebunită după bijuterii şi chiar v-am promis, la un moment dat, că vă voi arăta colecția mea, asta pentru că mai multe dintre voi şi-au arătat interesul. Chiar şi in times of trouble, dacă la o geantă sau la un pantof am renunțat, nu m-am lăsat de bijuterii. Că au fost gablonțuri sau mici comori delicate, am tot adăugat la colecția mea.

Şi cred că aş putea enunța un fel de lege a lui Murphy, în varianta “Legea lui Toni”: “Pofta de a cumpăra lucruri creşte pe măsură ce banii din portofel scad” :) Dar când găsesc minunății precum cea de mai jos, cum aş putea să mă abțin?

set-cu-cristale-swarovski-12-4583~l_2443781
Şi zău că mi-am propus să nu mai fac wish list-uri, dar am o mare slăbiciune pentru Swarovski şi, în plus, cum bine ziceați şi voi, nu ne costă nimic să visăm, nu?

Aşadar, m-am gândit că nu mai e mult până la ziua mea de naştere – acuşi se face iar 25 decembrie, ceeeee, n-am dreptate? – şi am pus de-o listă. Nu care cumva să vreți să-mi luați cadou şi să nu ştiți ce.

Pe primul loc se află minunăția de mai sus, cum ziceam. Cu rapiditate însă, vine din urmă şi îi suflă în ceafă un set foarte frumos, care mai e şi la ofertă. Şi ca un tip, cine zice că la sală ori la alergat nu poți să porți cercei? Eu am unii dintr-aceştia micuți, verzi, pe care îi mai port când merg la sport, sunt confortabili şi chiar schimbă puțin moralul când am o zi mai proastă.

coliere-cu-cristale-swarovski-1182035~l_3583901

Aş putea sta ore în şir în fața unei rotative din acelea cu cercei şi cu coliere şi aş putea răsfoi ore în şi site-urile cu bijuterii. Am, n-am treabă, nu ştiu cum ajung, din link în link, să dau peste tot felul de locuri cu lucruri minunate.

Am zăbovit o vreme pe site-ul celor de la CrystalGlamour.ro şi am ochit şi câteva brățări foarte faine. În plus, n-o fi portmoneul plin, dar nici prețurile nu-s deloc rele, aşa că e rost de shoppping, mwhahaha :D

Kisses & hugs! Să aveți o săptămână perfectă!

2 comentarii

  1. O saptamana frumoasa!!! Sa ne mai ispitesti:P

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.