Cum a fost la petrecerea de 20 ani a Meli Melo

Cum a fost la petrecerea de 20 ani a Meli Melo

Mi se întâmplă rar să-mi fie greu să scriu unele texte. Asta pentru că experiența din spatele lor a fost atât de frumoasă, încât habar nu am cum să o transpun în cuvinte. Noroc că, de cele mai multe ori, avem și imaginile care să ne ajute. Așadar, despre cum a fost la sărbătorirea a 20 ani de Meli Melo vor vorbi mai mult imaginile. Eu rămân cu amintirea uneia dintre cele mai frumoase zile petrecute vreodată.

meli-melo-20-ani

Meli Melo a împlinit 20 ani. Eu aș spune că și noi, româncele, i-am împlinit alături de locul în care ne-am însoțit stările de obiecte frumoase, care să ne aducă bucurie. Noi, femeile, prețuim accesoriile; ne dau acea tușă finală, acel ceva de care avem nevoie pentru un look complet. Iar Meli Melo e unul dintre locurile predilecte în care mergem, atunci când suntem în căutare de accesorii frumoase, dar și de obiecte de mobilier, decorațiuni, haine și încălțăminte.

Voi reveni, în următoarele articole, cu sugestii grupate pe categorii; astăzi, însă, despre aniversarea acestui brand vreau să vă spun puțin. E drept că am postat și o mulțime de stories pe Insta, dar trebuie să vă povestesc un pic mai mult despre un loc și o zi minunate.

Locul ales pentru aniversare a fost Conacul Domniței Ralu, situat la 70 km de București. E un loc mirific, unde clar voi reveni și unde mi-aș face nunți, botezuri, petreceri și toate cele.

meli-melo-conacul-domnitei-ralu

conacul domnitei ralu

Ne așteptau mesele elegant aranjate, străjuite, de o parte, de conac, de cealaltă parte, de pogoriile întinse, iar din văzduh, de cel mai frumos albastru al cerului, presărat cu cei mai pufoși nori pe care i-am văzut vreodată.

Într-un foișor special amenajat, am putut să vedem o parte dintre noutățile sezonlui – accesorii, îmbrăcăminte, marochinărie, obiecte de mobilier și decorațiuni, am putut face fotografii la panoul superb plin cu flori, și am putut să ne plimbăm în voie și să ne bucurăm de locul acela minunat.

meli melo

Noile colecții, pe care le puteți găsi deja în magazinele Meli Melo și Meli Melo Deco, conțin o mulțime de chestii faine, pentru toate stilurile și pentru toate gusturile. Eu am deja pe lista mea de cumpărături un pulover, o pereche de cercei și una de încălțăminte, precum și câteva obiecte de mobilier :)

Ah, da, ca fapt divers, deoarece căutam ceva anume și voiam să știu în ce magazin găsesc, am folosit și serviciul de Relații Clienți și am fost plăcut surprinsă de amabilitate, de profesionalism, de cât de interesată era doamna de la telefon să mă ajute, deși obiectul căutat de mine costa doar 39,99 lei.

Cum ziceam mai sus, voi reveni cu selecții și cu idei de shopping, pentru că, serios, aveți din ce vă inspira. Colecțiile sunt cool și pentru toate gusturile.

Până atunci, fiți frumoși și nebuni!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.