Cu ce m-a sedus noua colecție Il Passo

Vă spuneam ieri că-n listea mea de dorințe, de dorințe mateirale, cel puțin, și-a făcut loc, foarte ușor, o pereche de pantofi de la IL PASSO. Visez la ei încă de când am fost în magazine, să văd noua colecție toamnă-iarnă, despre care vreau să vă și povestesc puțin.

M-am oprit asupra pantofilor pentru că, mai nou, am un ritm de viață foarte agitat, cu destul de multă alergătură și am nevoie să mă simt confortabil. În plus, tocmai faptul că sunt argintii, o culoare la care poate multă lume ar da înapoi, mă face să-i vreau și mai mult, pentru că nu prea mai e nevoie de mult efort în partea de sus a outfit-ului. Privirea va fi pe pantofi :)

Firește că am rămas cu gândul nu doar la pantofii cu pricina, mai ales că pentru acest sezon, IL PASSO propune o colecție sofisticată și aduce în prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine şi elegante cu accesorii dinamice și detalii glam.

Colecția Essential, lansată sezonul trecut, este din nou reprezentată de modele care nu trebuie să lipsească din garderobă, realizate din materiale și în culori specifice sezonului de toamnă-iarnă.

Fie că vorbim despre pantofi cu detalii prețioase, accente strălucitoare şi materiale atipice sau pantofi tip high heels şi cei flats, IL PASSO propune combinații îndrăznețe.

il-passo-stilletos

Ghetele tip stiletto finishes sau cizmele înalte cu accesorii metalice sunt şi în sezonul acesta încălțămintea specifică femeilor puternice şi active.

il-passo-boots

Varietatea în care sunt interpretate, de la ghete cu toc cui, înalt sau cu toc mic, pătrat, potrivite atât pentru ținute elegante, cât și smart casual, oferă posibilitatea unor combinații vestimentare multiple.

botine-il-passo

Accesoriile metalice personalizate definesc linia IL PASSO în acest sezon şi oferă o atitudine chic oricărei ținute. Combinația de culori şi mixul între materialele clasice și cele speciale definesc colecția de genți IL PASSO.

il-passo-bags

versus

Așadar, indiferent ce-ți lipsește la capitolul încălțăminte, ce tendință te-a încântat cel mai mult, ce culoare, textură sau model cauți, fie că ești în căutare de pantofi, cizme, ghete da damă sau de pantofi bărbătești  fie că ești genul “fără toc” sau “fără toc nu pot să trăiesc”, IL PASSO e una dintre opririle pe care trebuie să le faci toamna aceasta. Dacă nu într-unul dintre magazine, atunci la IL PASSO online.

Kisses and hugs! Spor la shopping!

Sursa foto cover

3 comentarii

  1. Mmmm killer boots spotted!

  2. ahhh..:-D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.