Skincode Fight Gravity! Cremă lifting pentru zona gâtului şi decolteu

Și dacă ne îngrijim pielea feței împotriva efectelor negative ale gravitației și îmbătrânirii, de ce nu am face același lucru cu zona gâtului și a decolteului? Fight gravity! Skincode a lansat noua cremă lifting pentru zona gâtului și decolteului.

Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acționa. Sensibilitatea ridicată face că această zonă să necesite o îngrijire specială, mai ales împotriva ridurilor și a scăderii elasticității pielii.

skincode

Laboratoarele Skincode au lansat, în luna mai, inovația pentru menținerea fermității și tinereții pielii din zona gâtului și a decolteului. În noua farmacie Help Net Concept Store din Promenada Mall, Prințul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elveția, ne-a împărtășit secretele pielii mereu frumoase și tinere.

Crema lifting cu efect de fermizare a zonei gâtului și decolteului de la Skincode Exclusive conține o combinație puternică de Complex ACR-G2, acid hialuronic și peptide biomimetice patentate, care păstrează integritatea pielii și o protejează împotriva semnelor degradării cutanate.

Crema este perfectă pentru liftingul și fermizarea pielii din zona gâtului și a decolteului și pentru un aspect vizibil întinerit, fără riduri sau linii fine. Skincode Exclusive Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gâtului și a decolteului este disponibilă exclusiv în Farmaciile Help Net.

Cum vi se pare? Aşa-i că v-a atras atenția?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.