Ce parfumuri, oje şi farduri noi ne-a mai pregătit Coty în august

Vara e pe terminate, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne bucurăm de culoare, de cât mai multă culoare. Și dacă în beauty și în fashion nu e, atunci nicăieri nu e. Trebuie să recunosc că, zilnic, primesc destul de multe e-mail-uri cu noutăți. Le citesc pe ficare în parte, chiar dacă mi-e imposibil să le public pe toate sau să ajung să le testez și să scriu despre toate sau despre majoritatea.

Mi-s tare dragi noutățile Coty pentru că-mi aduc nu doar culoare în Inbox, ci și parfum :) Noutățile colorate de luna aceasta vin de la Rimmel și Miss Sporty, ia cele parfumate, de la Chloe, Calvin Klein și Marc Jacobs.

Rimmel Magnif’eyes Mono Eyeshadow

Noua gamă Rimmel Magnif’eyes Mono Eyeshadow cuprinde 6 nuanțe noi de farduri de pleoape, care variază de la nude până la tonurile de brun și negru intens, cu texturi mate sau perlate până la tente sclipitoare: Gold Record #001 (high pearl), VIP Pass #004 (low pearl), Superstar Sparkle #005 (high glitter), Poser #006 (medium pearl), Q-Jump #012 (high pearl), Black Fender #014 (matte).

Noua formulă conferă o  textură catifelată pudrei și o face ușor de aplicat, cu un aspect mult mai omogen. Fardul nu se adună în pliurile pleoapei, este rezistent la apă și la transfer, datorită amestecului unic de strat siliconic ușor și peliculei pudrate. Fiecare dintre ele are un preț recomandat de 21,90 lei.

rimmel magnifeyes eyeshadow

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine

Miss Sporty a creat formula Lasting Color Gel Shine, care să îți permită să ai unghii strălucitoare, cu efect ca de gel, în 20 culori, dintre care patru sunt complet noi: Go for Magic Paradise #552, Don’t miss Velvet Evening #554, It has to be Gloaming #555, Crepuscule #556. Noul lac Miss Sporty dă unghiilor un aspect frumos și strălucitor care durează până la 10 zile. Preț recomandat: 7 lei.

miss sporty oje gel

În ceea ce privește noutățile parfumate de la Coty, acestea sunt trei și teribil de ispititoare. Asta că tot vă povesteam recent despre un parfum Chloe dăruit celei mai dragi persoane din viața mea.

Creat de parfumierul Michel Almairac, See by Chloé Eau Fraiche se dezvăluie îndrăzneț si modern. Primele note poetice ale apei de zambile sunt amestecate cu floarea de măr şi cu iasomia. Nota de bază sofisticată a vetiverului oferă prezență şi caracter.

see by chloe

See by Chloe Eau Fraiche EDT 30ml – 215 lei, EDT 50ml – 303 lei, EDT 75ml – 389 lei

Daisy Dream este un parfum floral-fructat care captivează cu notele delicate de mure, grapefruit proaspăt și pară suculentă. Notele de mijloc dezvăluie arome bogate de iasomie, litchi și wisteria. Totul se completează cu esențe lemnoase, mosc și apă de cocos.

marc jacobs daisy dream

Marc Jacobs Daisy Dream EDT 30ml – 208 lei, EDT 50ml – 295 lei, EDT 100ml – 365 lei

endless euphoria Calvin Klein se deschide cu o briză îmbătată în aerul cireşilor înfloriți, încărcată cu mandarine revigorante şi bergamotă. Notele de mijloc sunt date de senzualitatea violetelor, trandafirilor pastel şi liliacului syringa. La bază bambus, lemn de santal şi mosc sec.

calvin klein endless euphoria

Calvin Klein Endless Summer EDP 40ml – 241 lei, EDP 75ml – 333 lei, EDP 125ml – 427 lei

Mărturisesc că mă abțin cu greu să nu dau iama în ojele noi de la Miss Sporty. Fardul mat negru de la Rimmel e pe wishlist, alături de Daisy Dream, pentru că m-a făcut extrem de curioasă combinația dintre notele de bază și cele de vârf. Voi pe care l-ați încerca prima dată?

O seară excelentă și să ne bucurăm de răcoare, zic!

3 comentarii

  1. Clar n-as vrea sa ratez de la Miss Sporty primele doua oje din stanga. Sper doar sa nu uit de ele pana or aparea. Sigur, mi-ar placea si SeeByChloé – Eau Fraiche, dar e outta my league.
    Pana una alta, imi fac benghi pe deget pentru oje, sa-l intreb maine reprezentantul Coty care, ce sa vezi noroc, are birourile in aceeasi incinta ca si mine.

  2. Lacurile de unghii si fardurile arata foarte frumos! Si “margareta” albastra pare interesanta.
    In schimb, Endless Euphoria si See by Chloe Eau Fraiche nu m-au dat pe spate. Le stiu pe-amandoua de mai bine de un an, de cand s-au lansat. Euphoria e dragalas, insa foarte slabut, iar Eau Fraiche imi da senzatia aia ca atunci cand musc dintr-o gutuie, imi face gura punga. :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.