Ce au în comun Regina Angliei şi cosmeticele

Acum cinci ani, când grație jobului am avut ocazia să vizitez Londra, nu m-am îndrăgostit neapărat de oraş, cât de oamenii care-l locuiesc. O grămadă eterogenă, o diversitate de rase, vârste, stiluri vestimentare, o efervscență umană menit să înfrunte orice vreme mohorâtă. Londonezii, expați ori localnici, sunt proaspeți, frumoşi, zâmbesc des şi fac un lucru pe care mulți uită să-l facă: respiră.

De ce amintesc de toate acestea? Pentru că, ieri seară, am avut ocazia să particip la lansarea în România a YARDLEY LONDON, unul dintre cele mai longevive şi apreciate branduri de cosmetice din lume.

Şi vin cu veşti bune: de acum, produsele Yardley pot fi găsite pe rafturile CENTROFARM, singurul lanț de farmacii din România care comercializează această marcă englezească de tradiție, deținătoare a 6 mandate de Furnizor al Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii.

Importate prin intermediul British Gallery, produsele Yardley London sunt asociate cu aroma eleganței şi sunt recunoscute pentru calitatea ingredientelor folosite. Yardley cuprinde o întreagă gamă de produse cosmetice, prezentate într-un nou concept: un design vintage şi atractiv.

Poți opta pentru una dintre cele patru arome pentru femei disponibile în farmaciile Centrofarm: Royal Daisy (margaretă regală), Lily of the Valley (lăcrămioară), Lavender (levănțică), April Violets (violetă) sau aroma pentru bărbați Citrus&Wood (citrice şi lemn), dar şi pentru alte arome disponibile în concept-store-ul British Gallery: Peony (bujor) sau Rose (trandafir).

Pentru doamne, gama Yardley cuprinde parfumuri, deodorante, săpunuri de toaletă, geluri de duş, cremă de mâini şi cremă de corp cu arome florale, care îți trezesc toate simțurile.

Crema de mâini e oh so yummy, eu o am în varianta Lavender, şi vreau să vă spun că miroase a câmpuri de lavandă în floare. Hidratează bine şi presimt că o s-o vreau şi în altă variantă de aromă.

Dintre toate miresmele Yardlery, parfumul Royal Daisy mi-a plăcut cel mai mult şi este şi cel pe care intenționez să-l cumpăr zilele astea. Din testerul primit, am observat că rezistă destul de bine pe piele, cam patru ore în cazul meu. În plus, şi prețurile mi se par accesibile. 

Iată şi prețurile la care puteți găsi produsele Yardley în farmaciile Centrofarm:

 • Parfum English Lavender, Lily of the Valley şi Royal English Daisy 50 ml – fiecare 50 lei
 • Parfum April Violets 125ml – 65 lei
 • Parfum Citrus&Wood 50 ml – 50 lei

Şi o listă cu produsele Yardley cu arome florale: deo spray-urile (18 lei), seturile de săpunuri (21 lei), cutiile de săpunuri (25 lei), gelurile de duş (28 lei), loțiunile de corp (35 lei), cremele de mâini (28 lei), pudrele de talc (28 lei) şi crema 2 în 1 Citrus&Wood (28 lei).

Vă las cu câteva poze ale produselor din gamă, precum şi cu câteva fotografii făcute de mine.

Ce spuneți, vă tentează să încercați produsele Yardley? 

bYardley---Royal-Daisy-(3)

 

bYardley---Lavender-(2)

Yardley---Citrus&Wood-(3)

 

 

 

photo-1 photo-2 photo-3 photo-4 photo-5 photo-6 photo-7 photo-8

10 comentarii

 1. Pff, ma asteptam la preturi mult mai mari. m-ar tenta parfumurile:)

  • Aşa-i că sunt bune prețurile? Eu abia aştept să-mi cumpăr parfumelul, e doar 50 lei şi chiar merită. M-ar tenta şi o pudră de talc mirositoare, arătau foarte brit, dar mai am din butelca de la mama, ceva tot Made in England.

 2. uu suna tentatnt si sper sa mentina aceste preturi am sa fac o vizita farmaciilor :D

 3. Eu nu am auzit pana acum de acest brand dar l-ai prezentat asa de frumos incat abia astept sa vad ce produse au .

 4. Nu am mai auzit pana acum de acest brand, dar arata bine produsele. Ma tenteaya parfumurile :P

 5. Arata foarte bine si ai reusit sa ma tentezi cu parfumul :D

 6. Gama este mai mult decat minunata.Eu am parfumul de violete care este div in.Ma regasesc in aceste produce.Me recomand cu incredere
  .Multumim pentru frumoasa prezentare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.