GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

3 produse de beauty H&M, de care sunt in l♡ve

Cosmeticele H&M se pot comanda și la noi, chiar dacă exclusiv online. Dar îmi îmintesc cu câtă bucurie intram în magazinele H&M din străinătate, la gândul că, pe lângă haine și accesorii, o să găsesc acolo și produse de îngrijire și de makeup.

Așa că, de-a lungul vremii, am mai încercat câte ceva. Iar dintre cele încercate, trebuie să vă spun că n-a fost vreunul să nu-mi placă. Iar dacă ar fi să fac un top 3 produse de beauty și machiaj H&M, atunci acesta ar arăta cam așa:

Paletele de farduri de pleoape H&M

Eu am câteva palete de farduri de pleoape, iar atunci când le folosesc, primesc mereu complimente și sunt întrebată ce am folosit. E drept că, în ultima vreme, nu am prea folosit farduri de pleoape, iar când am făcut-o, am ales nuanțe naturale. De la H&M am două palete Nudes și o paletă Smoky, fiecare cu câte cinci nuanțe. Sunt destul de pigmentate, rezistente, iar nuanțele și combinațiile de nuanțe – că și aici e o treabă, sunt wow. Îmi place și că sunt preponderent nuanțe mate, pe care le prefer by far, mai ales într-un machiaj de zi.

paleta farduri hm

Pudra (bronzantă) H&M

Am pus bronzantă în paranteză pentru că am avut şi normală, mi-a plăcut enorm, am consumat-o și acum o am pe cea bronzantă, care e OK și pentru picul de culoare pe care l-am prins vara asta. E o pudră foarte bună, la un preţ foarte bun (29,90 lei).

pudra bronzanta hm

Lacurile de unghii H&M

Sunt rezistente, nuanțele sunt numeroase, permit o aplicare ușoară, pentru că au o pensulă destul de bună. Mie îmi plac, în special, seturile de oje mini. Preferata din acest moment e nuanţa Bordeaux (o puteţi vedea în fotografia de mai jos), iar Check Me Out, nuanţă care nu se mai găseşte, e și acum una dintre my all time favorites.

oja hm

Și produsele de îngrijire – eu am încercat apele parfumate și cremele de mâini, și accesoriile – pensule, cosmetic bags sunt de luat în seamă, eu m-am înţeles bine cu tot ce am avut de la ei.

Voi ce preferate aveţi de la H&M? Aţi încercat produsele lor de îngrijire şi de make-up?

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

4 comentarii
  1. andra kat says:

    si mie mi plac mult lacurile lor de unghii
    alte produse de make up nu am gasit la mine in iasi 🙁

    • Da, chiar sunt destul de rezistente şi au nuanţe frumoase foc mai mereu. Nu ai reuşit să comanzi online? Nu ştiu exact pe unde livrează, dar s-ar putea să ai noroc aşa. Dacă o să am vreodată drum prin Iaşi, promit că te anunţ din timp şi îţi aduc eu câteva.

  2. Nu am încercat niciun produs cosmetic de la ei si pana acum nici nu am fost curioasa. Acum se pare ca am alta perspectiva.

    • Şi eu am fost rezervată, dar mărturisesc că aspectul exterior a fost factorul motivant, în primă fază. Cred, dacă îmi amintesc corect, că primele încercate au fost o pensulă dublă, o paletă de farduri de pleoape şi ceva produse de duş. Acolo a început prietenia mea cu cosmeticele lor. Recent, mi-am comandat o pereche de pantaloni de la ei şi nu m-am putut abţine să nu plasez comanda şi pentru o spumă de păr pentru volum. Încă nu am încercat-o, dar sunt curioasă tare 🙂

Lasă un comentariu