Cornel Ilie, noua imagine Avon, show incendiar alături de Loredana și Antonia

AVON a relansat gama de produse destinate bărbaților printr-un parteneriat cu Cornel Ilie, care devine noul ambasador al brandului.

Evenimentul a avut loc în True Club, local în care nu mai fusesem, dar care mi-a plăcut mult. Iar evenimentul a fost fantastic. Asta pentru că, deși din invitație îmi imaginam că o să avem ceva vedetă masculină, am avut parte nu doar de o surpriză frumoasă de forma unui recital Cornel Ilie, ci de alte două surprize: Loredana și Antonia, care au cântat alături de acesta. Un local mic, cochet, în care muzica a fost un alt ambasador Avon.

Cornel continuă seria de succes a parteneriatelor AVON cu ambasadori vedete – Andreea Marin, Loredana, Antonia – şi devine imaginea gamei de produse AVON Men, precum şi a parfumurilor Exploration şi Elite Gentleman, disponibile pe piață începând cu luna februarie 2014.

Frumusețea nu mai este un secret pentru bărbați. Ei au început să o aprecieze, nu doar din priviri, ci şi din reflexiile propriilor oglinzi. Iar la AVON, acest lucru e vizibil: este în creştere procentajul vânzării produselor pentru bărbați. Fiind o categorie cu potențial, am decis să venim în întâmpinarea nevoilor domnilor, iar pentru acest lucru aveam nevoie de un ambasador AVON, care să îi reprezinte şi care să se integreze bine printre vedetele care susțin gamele de machiaj, cum ar fi Loredana sau Antonia. Parteneriatul cu Cornel nu este întâmplător, el rezonând foarte bine cu publicul nostru feminin, în urma unui şir de colaborări: blogul Avon Space şi campania de CSR “Share it to stop it”. În plus, împărțim aceleaşi valori: încredere, respect, integritate

Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova

Cornel Ilie și Raluca Kișescu
Cornel Ilie și Raluca Kișescu

AVON Men – gamă completă de îngrijire pentru el

AVON Men este o gamă completă de ingrijire în paşi rapizi pentru el. Formulele sunt noi, bazate pe extracte de minerale active, ghimbir, aloe vera şi vitamina E și oferă îngrijirea completă de care are nevoie fiecare bărbat. Gama este dedicată bărbaților cu un stil de viață activ şi este împărțită în patru subgame, astfel încât fiecare tip de bărbat să îşi poată găsi produsele potrivite:

  • AVON Men Essentialist – pentru bărbatul îngrijit, care  întampină fiecare zi cu energie la cote înalte și pielea fină.
  • AVON Men Expert – pentru bărbatul atent la detalii. Produsele Expert înțeleg perfect pielea lui şi îi oferă îngrijire completă, pe măsura celor mai înalte aşteptări.
  • AVON Men Sport si Winter Sport (ediție limitată) – pentru barbatul sportiv şi îndrăgostit de adrenalină. Produsele din aceste subgame îl vor ajuta să se simtă şi să arate proaspăt în fiecare moment. Produsele Winter Sport îi redau confortul pielii în zilele reci de iarnă.

Subgamele AVON Men conțin următoarele produse: cremă hidratantă pentru față, exfoliant pentru față, spumă de ras, gel de ras, balsam hidratant după ras, deodorant, gel de duş şi şampon.

Parfumul Exploration, potrivit pentru bărbatul care iubeşte provocările, face parte din categoria proaspăt-marină şi conține note de portocală, salvie şi lemn de santal.

Cornel,-imaginea-AVON-Exploration

Elite Gentleman este o apă de parfum special creată pentru un veritabil gentleman, ale cărei acorduri oriental-lemnoase sunt completate de aroma tare a coniacului.

Cornel,-imaginea-AVON-Elite-Gentleman

Iar acum, că tot se apropie Crăciunul, cred că nou relansatele produse Avon ar arăta foarte frumos sub brăduț, gata să bucure un bărbat drag vouă.

Cornel-Ilie-Loredana Cornel-Ilie-Antonia

4 comentarii

  1. Pare schimbat ca nu l-as fi recunoscut :)) dar arata mai bine in aceste poze :D

  2. Inspirată alegere! Chiar e o prezență plăcută, dar şi interesantă! :-)

  3. MMMM:> Asta e genul meu de barbat!!!

  4. Arata tare bine, mai ales in poza in care poarta costum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.