Vichy Dermablend Corrector Stick: ce promite să facă şi ce face, de fapt?

În ultimul an, am folosit foarte des Vichy Dermablend Corrector Stick, pe care eu îl am în nuanța Nude 25. E un corector compact, ușor de strecurat până și în cea mai mică poșetă şi vreau să vă spun câteva lucruri despre el, care sper că vă vor ajuta, dacă sunteți în căutarea unui produs de acest fel.

Vichy Dermablend Corrector Stick – ce promite să facă?

Ceea ce promite orice corector: să acopere, pentru a corecta. Acesta, însă are SPF 30 și e rezistent la apă. De asemenea, promite o rezistență de 14 ore, fără efect de mască, e formulat pentru a reduce riscul apariției alergiilor, e non-comedogenic și nu are parabeni.

Se poate folosi singur-singurel sau alături de fondul de ten obișnuit. Când folosesc fond de ten, prefer să aplic corectorul după acesta, însă știu și persoane care fac invers. Am încercat în ambele feluri și trebuie să vă spun că, și dacă aplicați fond de ten peste corector, acesta nu migrează.

vichy demablend corrector stick

Vichy Dermablend Corrector Stick – ce face, de fapt?

Produsul are, într-adevăr, o acoperire foarte bună, după cum puteți vedea și în imaginile de mai jos. Rezistența e îndelungată, dar cele 14 ore au de-a face și cu restul cosmeticelor aplicate înainte și după Vichy Dermablend, precum și cu tipul de ten.

În cazul tenului meu mixt, corectorul a rezistat foarte bine în zonele mai uscate sau în zona ochilor; pentru zonele mai grase, a contat mult ce am aplicat în tandem. Spre exemplu, cu sau fără primer sau cu sau fără pudră. De asemenea, tipul de pudră are o importanță majoră: eu am folosit și pudră obișnuită dar și MUFE HD Powder, dar mi-ar fi plăcut să folosesc Vichy Dermablend Corrector Stick împreună cu pudra Vichy Dermablend, pe care nu o mai am (clic pentru review Vichy Dermablend Corrective Powder).

vichy demablend corrector stick swatch

vichy demablend corrector stick swatch

Pentru imperfecțiunile severe – acnee, cicatrici etc., puteți folosi chiar mai multe straturi, aspectul rămâne unul plăcut, nu arată încărcat. Trebuie, însă, blenduit foarte, foarte bine; în plus, textura, care-mi place foarte mult, deși e cremoasă, tinde să se fixeze rapid, așa că trebuie să lucrați repede cu el, dacă vă doriți un aspect natural.

Vichy Dermablend Corrector Stick – câștigă un loc în raftul meu pentru că:

  • Are o acoperire foarte bună
  • Are o rezistență foarte bună
  • Are o textură care-mi place mult și îmi premite să aplic straturi succesive, fără să risc un aspect încărcat
  • Nuanța mea mi-a permis să acopăr doar zonele cu probleme, atât de bine mi s-a potrivit, încât nu a mai fost nevoie decât de puțină pudră și bam! The magic
  • E compact, în formă de stick, love this și toate poșetele îi mulțumesc

Eu l-am găsit cu prețuri între 58 lei și 85 lei, în funcție de farmacie. Dacă aveți întrebări, aici sunt şi vă aştept, cu drag!

O zi perfectă de marți, fiți fericiți!

 

2 comentarii

  1. Ce acoperire buna are! Fondul meu de ten preferat este Vichy Dermablend 3D in nuanta 25. Cred ca acest corector s-ar completa de minune cu fondul de ten. Tentant!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.