Cookies, goodies şi alte surprize, la evenimentul KillyS

Ştiu că începuturile de săptămână pot fi mai dificile şi că, adeseori, e nevoie de ceva rezistență pentru a depăşi ziua de luni. Tocmai de aceea, am păstrat pentru voi câteva impresii despre unul dintre eveneimentele la care am fost invitată săptămâna trecută.

Ziua cu evenimentul programat la ora 17.00, joi, 23 august, se prefigura una cruntă. Nu dormisem deloc în noaptea aceea, ci doar două ore, de la 08.00 la 10.00 dimineața. Arătam ca naiba, pentru că infecția mea bacteriană îşi tot face de cap pe fața mea şi nu doar că-mi provoacă tot felul de coşuri, ci îmi alterează serios şi calitatea pielii – de la luciu, la cum se aşază machiajul şi cum rezistă. În fine, sper că voi scăpa de asta, deşi îmi cam pierd răbdarea. Ei, tot în ziua cu evenimentul, urma să am o întâlnire importantă şi multă alergătură prin oraş, până la ora cu invitația.

Aşadar, la ora 17.00, când am ajuns, sfârşită şi cam amărâtă, la evenimentul KillyS, căci despre acesta este vorba, am păşit într-o altă lume. KillyS, brandul de produse şi accesorii de îngrijire a unghiilor, distribuit de către Apollo Mod Distribution, şi-a invitat fanii de pe Facebook la ceaiul de la ora 5, într-un loc în care eu, una, îmi doream mult să-ajung, ceainăria Infinitea.

 

Gazdele evenimentului, respectiv fetele atât de drăguțe de la Apollo Mod: Ioana Pascan – Marketing Manager, Laura Perian – Brand Manager şi Ioana Nastase – Brand Manager, în colaborare cu Cristina Udrea – tehnician de unghii al saloanelor Keune Studio Fashion Hair, ne-au explicat toate secretele despre îngrijirea unghiilor, ne-au prezentat noile produse şi au răspuns cu drag întrebărilor noastre.

De la Cristina am aflat tot felul de tips & tricks pentru ingrijirea unghiilor si realizarea manichiurii acasă, cu produse KillyS, care sunt tendințele toamnă-iarnă în materie de culori şi forme ale unghiilor, dar şi care sunt cele mai cerute tipuri de manichiură la ora actuală.

Fireşte că seara a fost încărcată de surprize. Codul vestimentar a fost British style, iar prima surpriză a serii a fost accesorizarea noastră, a celor invitate acolo, cu bijuterii oferite de Meli Melo.

Deşi obosită şi nu în cea mai bună stare psihică, pentru mine seara a devenit seara perfectă. Dincolo de produsele noi pe care le-am descoperit – pentru că, pe fiecare măsuță se aflau tot felul de sticluțe, pe care le puteam încerca la fața locului, am avut ocazia să le cunosc pe multe dintre bloggerițele pe care le citesc cu mare drag, să le revăd pe cele pe care le cunosc, să socializez şi să mă delectez cu ceaiuri parfumate şi cu cookies. :D

Am încercat uleiul pentru cuticule şi mi-a plăcut şi aş vrea să încerc 3 in 1 Nail Hardener, pentru că unghiile mele se rup, în ciuda tuturor celor încercate până acum.

Seara s-a încheiat cu o tombolă foarte simpatică. Astfel, la începutul serii, ni s-a dat câte un cartonaş, pe care i-am putut adresa Cristinei o întrebare, iar la sfârşitul prezentării, ea a ales cele mai interesante zece întrebări, care au fost premiate.

Fiecare dintre cele zece câştigătoare a extras câte o carte de joc, înainte de a intra în posesia premiilor, iar fiecărei cărți i-a corespuns câte un cadou. Premiile au fost oferite de Academia Keune Studio Fashion Hair, Meli Melo, Bonsai, Lush, Family Care, Himalaya Herbals, Martini Spa, Hello Kitty si Montagne Jeunesse.

Produsele KillyS se găsesc în hypermarketuri şi supermarketuri şi, din câte am înțeles la eveniment, au prețuri care pornesc de la 8 lei. Am primit şi câteva produse şi mă gândeam să pun şi de un mic giveaway, cu o parte dintre ele.

Kisses and hugs!

Sursa foto: Cu excepția foto nr. 3, nr. 7 şi nr. 8, făcute de mine, sursa foto este Apollo Mod

 

8 comentarii

  1. Foarte dragut evenimentul! Normal ca ai plecat revigorata! Cat despre ceainarie, asa-i ca e minunata? E preferata mea din tot Bucurestiul :)

  2. Ce super eveniment! Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo!

  3. Ce poze frumoase ai facut! Cred ca o sa incerc si eu uleiul de cuticule, numai sa dau de el prin supermarket. In mod normal folosesc ulei de migdale, dar parca e mai comod sa ai un ulei dotat direct cu o pensulica :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.