Am acceptat o provocare!

Eleganța nu se cumpără cu sume exorbitante. O blană extravagantă sau o geantă de mii de euro valorează fix nimic fără o atitudine potrivită, sinceră, naturală. “Plătiți cash sau cu card?” nu-i o întrebare care să-ți achite şi bunul gust.

Dacă nu te vrei tu pe tine, în fiecare zi, o versiune îmbunătățită a ta cea de ieri, nici un outfit, oricât de bine meşteşugit, nu va arăta aşa cum trebuie.

Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat provocarea Takko Fashion.

Acesta şi faptul că voi sunteți atât de lângă mine :) Să vă explic.

Particip la concursul Takko Fashion şi am nevoie de voi

Deşi nu vă pot dezvălui chiar toate detaliile acum, vă pot spune că sunt una dintre bloggerițele care participă la concursul Takko Fashion. Iar dacă voi primi suficiente Like-uri, aş putea câştiga.

Între timp, eu trebuie să alcătuiesc cel mai frumos outfit, iar inspirația mea este, cum altfel, cea mai nouă colecție Takko Fashion.

Am ochit deja câteva piese şi sunt sigură că vă vor plăcea şi vouă în outfit-ul pe care îl voi crea şi împărtăşi cu voi aici, dar şi pe Facebook.

Rămâneți pe-aproape :)

Spread the love! ♥♥♥

11 comentarii

  1. O.K. Te sustinem.Asteptam sa vedem outfitul

  2. Mult succes:)

  3. Abia astept sa vad!!:D

  4. Abia astept <3, Takko e magazinul meu preferat :D

  5. Fusta mea preferata de blugi e cumparata dintr-un magazin Takko. Abia astept sa vad ce ai in plan, stii ca primesti like mereu :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.