CONCURS: Fii gadget girl!

Dragile mele, am o veste pentru voi, o veste care sper să vă bucure. Pentru că tehnologia ocupă tot mai mult loc în viețile noastre, voi începe o serie de articole despre lucruri din zona aceasta, de la aplicații utile la tot felul de produse care ne fac viața mai ușoară.

Dacă veți vrea să le citiți, le veți găsi la rubria Gadget Girl și sper să fie pe placul vostru, să îmi lăsați comentarii, sugestii și orice întrebări aveți.

Iar ca să marcăm cum se cuvine rubrica, m-am gândit să organizez un concurs. Premiul constă într-o pereche de boxe foarte cool, care “dansează” în timp ce cântă și într-un creion pentru orice tip de touchscreen, ambele menite să vă facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

giveaway-1

Ce aveți de făcut? Foarte simplu:

  1. Share pe Facebook acestei postări.
  2. Lăsați-mi un comentariu, în formularul de mai jos, în care să-mi spuneți la ce nu renunțați într-o zi, la capitolul internet sau tehnologie, și de ce. Poate să fie Facebook-ul sau poate să fie aplicația de chemat taxiuri, poate fi orice, dar aş vrea să-mi povestiți, în câteva vorbe, de ce aceasta. Și, de asemenea, să-mi numiți un – subliniez, unul – premiu pe care v-ar plăcea să-l puteți câștiga pe Macnetize.com.

Cum spuneam, am nevoie de răspunsul vostru în formularul de concurs de mai sus, nu pe blog. Dar dacă aveți întrebări sau alte comentarii ori doriți să-mi lăsați un gând, desigur că formularul de comentarii vă stă la dispoziție.

Concursul se desfășoară de azi, 17 aprilie, până în 24 aprilie inclusiv. Voi anunța câștigătoarea în 25 aprilie.

Baftă și un weekend miununat!

UPDATE: Câştigătoarea este Raluca Patrolea! Felicitări!

4 comentarii

  1. Buna,

    Inca nu sa afisat castigatori consurului.ms

  2. Yeeey! Multumesc mult, Antonia! :) sunt happy! <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.