Iată SURPRIZA elmiplant pe care v-am promis-o!

Dragile mele, știți că vă spuneam, săptămâna trecută, când vă povesteam despre noutățile fresh elmiplant SKINNERGY, despre o surpriză frumoasă, pe care o pun la cale pentru voi? Ei bine, știu că multe dintre voi mi-ați scris, m-ați întrebat și m-am abținut cu greu să nu spun tot, mai ales că eram aaaaaatââââât de entuziasmată!

Ei bine, acum pot să vă spun despre ce e voba, yaaay! Și, apropo, sper că ați încercat noutățile elmiplant despre care vă spuneam. Eu dezvolt o dependență pentru unul dintre produsele pentru corp, cel cu goji, abia aștept să vă zic mai mult, dar o voi face într-un review. Până atunci, alte vești bune.

Dacă ați avut sau dacă n-ați avut ocazia să încercați produsele noi și sooo summerish și atât de frumos colorate de la elmiplant, aveți ocazia să o faceți, fără ca măcar să mișcați un deget. Bine, un deget acolo va trebui să mișcați, pentru că va trebui să găsiți un INDICIU. Ce indiciu? Cel pentru CONCURS. Ce concurs? 

skinnergy-macnetize

CONCURSUL pe care îl organizez alături de oamenii minunați de la elmiplant și care îmi dă posibilitatea să ofer trei premii frumoase. Vom avea trei câștigătoare, câte una pentru fiecare dintre cele trei premii.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga? Ceva foarte simplu și foarte frumos: să găsiți un indiciu pe care l-am ascuns strategic (dacă ați citit postarea cu noutățile elmiplant, sigur nu aveți probleme în a-l descoperi acolo) și să vă înscrieți prin completarea acestui formular. Atenție, dragilor, iau în considerare doar înscrierile din formular, nu și din comentarii. Firește că-mi puteți lăsa și comentarii, doar să nu uitați să vă înscrieți în formularul de mai jos.

—  Înscrierile s-au încheiat, vezi mai jos cine-a câştigat! —

Câștigătoarele premiilor II si III vor primi fiecare câte un set alcătuit dintr-o cremă de corp și una de ten, iar câștigătoarea premiului I va primi un set alcătuit dintr-o cremă de corp și una de ten pluuuuus – să bată tobele, să bată tobele, să mai bată puțin tobele, ca să mărim suspansul…. Un SUPER NEON personalizat cu numele ei, așa cum puteți vedea că am și eu (și aș dormi cu el în pat de drag ce-mi e).

macnetize-neon

Şi un clip scurt cu tot cu efect (pentru că, dacă nu v-am spus, da, poți să porneşti şi acest efect :D

A video posted by macnetize (@macnetize) on

Concursul durează două săptămâni, voi anunța câștigătoarele, alese prin tragere la sorți, cât mai repede apoi. Vă doresc baftă multă și noroc!

O zi minunată, plin de veselie, de culoare și de Skinnergie să aveți!

UPDATE: Au câştigat Alina-Petruța Munteanu şi Mihaela Grigoraş, iar marele premiu merge la Marina Oprea! Felicitări!

17 comentarii

 1. Suna foarte tentant! Mi-as dori sa le incerc! ;)

 2. Frumos concurs :).. Am trimis formularul. N-am testat niciun produs dar cu prima ocazie o sa le caut si probabil o sa imi si cumpar o crema de fata Go moist!.

 3. Ce fain premiu !!! multumim ! ;) Eu deja ma gandesc cm ar sta scris “caroline” pe noptiera mea :-D

 4. Wow, asta-i chiar un premiu tare!!! Multumim!

 5. super concurs! Multumim!!!!

 6. Ce frumos! ♥
  Îți mulțumim, Antonia! ♥

 7. Mor dupa neonul ala :))
  Gama noua nu am incercat-o, dar stiu ca-s bune produsele pentru corp.

 8. Super concurs!!! Like & Shareee!!

 9. Multumim pentru concurs

 10. Super premii, sper sa castig, imi si vad numele pe noptiera :)

 11. CINE A CASTIGAT?

 12. Multumesc frumos, abia astept sa primesc cele doua creme ! Am citit multe lucruri pozitive despre ele !

 13. Multumim!!!!!!!!!!!

 14. Si eu am citit lucruri frumoase despre aceste creme! Chiar in articolul acesta! Ceea ce m a si atras in descoperirea site ului! Multumesc cu adevarat DIN SUFLET!

  Nu stiu cum trebuie sa procedez pt a intra in posesia cremelor

 15. Nu stiu cum trebuie sa procedez pt a intra in posesia cremelor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.