CONCURS: CND NAIL Polish Hunt

UPDATE: Cele 2 câștigătoare ale celor două premii oferite de Topline, câte un set CND Vinylux, care conține un lac de unghii și un topcoat, sunt Iuliana Ghizdavu și Adina Mirabela Garvriloi.

Marea câștigătoare a CND Easter Hunt este Sturz Georgiana Miruna Maria.

În cursul acestei zile, veți primi un e-mail cu informațiile despre ridicarea premiilor.

Felicitări, dragilor! Ah, și nu uitați să aruncați un ochi și pe celelalte bloguri implicate în concurs. Dacă nu ați câștigat la mine, se poate ca norocul să vă fi surâs la una dintre celelalte bloggerite: Alexandra, Cristina, Ioana și Laura.

Dragile mele, sunt super happy pentru că, pentru voi, am pus la cale, alături de alte patru bloggerițe, un concurs foarte frumos, cu premii care sunt sigură că vă vor tenta. Pentru că se apropie Paștele, la CND Easter Nail Polish Hunt vă provocăm să căutați și să vânați (virtual, desigur) oje CND.

Cum vine asta? Păi, foarte simplu: trebie să căutați indicii pe cele cinci bloguri. După ce descoperiți indiciul de pe fiecare blog (care va fi destul de uşor de găsit), completați un formular cu numele şi adresa voastră de email și cu indiciul blogului. Astfel, puteți câștiga minunate produse Vinylux.

Eu voi acorda câte două premii pentru două dintre cititoarele care îmi descoperă indiciul blogului și care completează corect formularul. La fel vor face și celelalte patru bloggerițe.

Și mai am o mare surpriză! Dacă descoperi toate cele 5 indicii de pe toate cele 5 bloguri şi completezi formularul de concurs cu toate cele cinci indicii, intri automat în tragerea la sorți pentru marele premiu.

Ce premii CND Easter Nail Polish Hunt poți câștiga?

Ei bine, premiul cel mare constă în Topcoat CND Vinylux + 6 lacuri la alegere din colecțiile Flora & Fauna şi Garden Muse (6 nuanțe diferite).

Pentru premii de pe blog, voi alege două câştigătoare, iar fiecare dintre acestea va primi câte un set format din lac CND Vinylux + topcoat Vinylux.

Cum participi la CND Easter Nail Polish Hunt?

1. Găseşte indiciul meu pe blogul Ioanei, în ultimele 10 articole din Nail Care, în secțiunea Beauty.
2. Completează în formularul de concurs (click AICI) numele şi adresa ta de email, şi indiciul pe care l-ai găsit pe blogul pe care participi sau toate indiciile dacă le-ai descoperit pe toate.
3. Dă SHARE pe Facebook acestei postări.

Concursul se desfășoară între 7 – 14 aprilie 2015, iar anunțarea câştigătoarelor se va face în 16 aprilie 2015 (în acelaşi timp toate blogurile). În caz că nu vreți să aşteptați anunțarea câştigătoarelor, puteți comanda produsele direct de pe site-ul Top Line!

Vă invit să căutați, la mine pe blog, indiciul uneia dintre fete (trebuie să scormoniți puțin și prin blogurile lor, pentru a vedea care dintre ele și-a ascuns indiciul la mine), dar să căutați și indiciile de pe celelalte bloguri, în ordine alfabetică, următoarele: iguanitza.com, ioanadumitrache.rolachicboutique.roshoppingtherapy-cristina.com.

Vă aștept să vă înscrieți în număr cât mai mare, baftă tuturor!

38 comentarii

 1. Gasit toate indiciile , dragut concurs , iata ca am mai descoperit fete dragute si interesante

 2. Share: https://www.facebook.com/paulamaria91/posts/343001235896719?pnref=story

  Am gasit toate cele 5 indicii, si am completat formularul.

 3. multumim!

 4. am gasit toate indiciile, ce bucurie ar fi sa castig macar un premiu <3
  am dat share : https://www.facebook.com/KatyaMikhailov/posts/986010121409400?pnref=story

 5. Va urmaresc pe toate si mi-a facut placere sa caut indiciile :D ador treasure hunt-urile si multumim de concurs :*

 6. Multumim.. Le-am gasit :)

 7. Ce concurs frumos, multumim!

 8. Yuhuuu, mulțumesc pentru surpriză.Mai devreme intrasem pe bloguri și am văzut că eu nu eram printre câștigătoare și tu nu anunțasei încă.Și acum…..Mulțumesc din suflet și felicitări celorlalte fete!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.