CONCURS: Cinci premii elmiplant senses touch

Eu cu mine și cu Antonia ne-am întors, așa cum vă promiteam zilele trecute, cu o supriză care să atingă simțurile. De fapt, nu cu una, ci cu cinci surprize :) Mai exact, cu 5 premii oferite de elmiplant.

Premiul pentru locul 1 constă în gama întreagă de geluri de duş elmiplant senses touch și un superb colier senses touch by Cuvinte aurite.

Fiecare dintre cele patru premii pentru locul 2 constă în gama întreagă de geluri de duş elmiplant senses touch.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs:

  1. Dă LIKE paginii de Facebook elmiplant
  2. Dă LIKE paginii de Facebook a blogului
  3. Postează pe pagina de Facebook a blogului meu o fotografie cu ceva inspirat de noile geluri de duş elmiplant senses touch şi adaugă hashtag-urile #elmiplant şi #sensestouch. Poate fi un machiaj, o manichiură, un peisaj, o ținută, o carte… orice te inspiră și îți atinge simțurile.

Și veștile bune nu se termină aici: pentru mai multe șanse de câștig, te poți înscrie pe toate cele 5 bloguri participante (The BFF Blog – Ioana Dumitrache, A Beauty Tale, Shopping TherapySihaya’s World și pe blogul meu) o singură dată, dar cu fotografii diferite. Poți câştiga pe un singur blog.

După ce vei posta fotografia pe pagina blogului meu, voi face un album intitulat CONCURS senses touch, în care voi pune toate fotografiile participante la concurs. Dacă vrei, te poți “tăgui” şi îți poți invita prietenii să dea Like fotografiei tale.

cover_4_3

Cum alegem câştigătorii? 

Un juriu – format din cele 3 păpuşi care scriu pe blogul partner media al proiectului – Păpuşa Rusească.ro, brand managerul elmiplant şi eu – va desemna cele 5 fotografii câştigătoare în maximum 3 zile de la încheierea perioadei de înscriere.

Perioada de înscriere: 1 iunie – 15 iunie 2014

Eu abia aștept să văd ce vă inspiră noile geluri de duș, cu ce frumuseți ne vom încânta privirea pe pagina de Facebook. Vă aștept, cu drag, să participați!

elmiplant-ootd

Kisses and hugs!

9 comentarii

  1. super fain blogul, si concursul, bafta

  2. m-am inscris! Multumim!

  3. este un concurs frum

  4. Premii parfumate si delicate

  5. MULTUMIM♡♡♡♡

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.