Un super-concurs B.U., cu peste 70 premii

Parfumul My Secret, cea mai nouă lansare a brandului B.U., vine cu o nouă provocare pentru cele pline de energie şi care cuceresc oraşul cu entuziasm şi curaj. Găsiți provocarea My Secret Mission pe pagina de Facebook B.U. România. Mai exact, un concurs B.U.

Eu deja m-am transformat în agent secret cu misiunea de a o ajuta pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale. Eu aștept etapa care va fi disponibilă în 13 aprilie.

Concurs B.U. – My Secret Mission: Cinci etape, peste 70 de premii şi marele premiu

Aplicația este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opțională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret.

bu-secret

Dacă cele cinci etape sunt finalizate, concurenții sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedință foto profesionistă.

Mi-a plăcut mult grafica, girlie, colorată, atrăgătoare, mi-a plăcut că am diverse opțiuni, că pot obține puncte suplimentare.

Și îmi plac mult de tot noile produse B.U., parfumul și deodorantul My Secret, despre care vă voi povesti ceva mai pe larg cu o altă ocazie.

O noapte bună și spor la misiunile secrete! :)

2 comentarii

  1. Wow, tare, vreau si eu sa ma inscriu.

  2. Suntem deja in misiune … bafta tuturor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.