CONCURS – “E în natura noastră să fim frumoase mereu”

TRENDY EXPO este, în această lună, locul de întâlnire al tuturor femeilor interesate de modă, stil, make-up, de cele mai noi tendințe în hairstyling. Între 18 şi 20 octombrie, TRENDY EXPO devine punctul fierbinte pentru orice doamnă sau domnişoară, pentru care a fi feminină e o preocupare zilnică.

Astfel, pe durata celor trei zile, Palatul Copiilor va găzdui, pe lângă expoziția cu vânzare, la care accesul este gratuit, şi numeroase workshop-uri, accesibile pe bază de bilete ce pot fi achiziționate prin rețeaua bilete.ro sau la intrare, în limita locurilor disponibile.

Iar dacă îți spun că printre speakeri se numără Alex Rădulescu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Adrian Perjovschi, Anca Mihăilă (din partea salonului Michelle), Florentina Opris, Delia Simona Popa, Cristina Brezeanu, Raluca Dobrovolschi, Sonia Trifan și Veronica Sticlaru, sunt sigură că ți-am deschis apetitul.

trendy-expo

Participanții vor putea câştiga vouchere, produse cosmetice, ținute de zi şi de seară, şedințe de make-up.

“Orice femeie ar trebuie să fie încântată măcar de unul dintre aceste domenii, deoarece ține de natura noastră să vrem să fim frumoase mereu, să fim în trend”
Haifa Tanya Frâncu, organizator Trendy Expo

Aşa că, dragilor, notați-vă în agendă: 18-20 octombrie, Palatul Copiilor, Trendy Expo.

Ne vedem acolo! Şi rămâneți conectați la pagina de Facebook, pentru o surpriză :)

3 comentarii

  1. O intalnire care ar placea oricarei femei, zic eu.Atata frumusete si trucuri si feminitate, adunate la un loc…Ma bucur pentru tine ca poti ajunge acolo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.