In love with: Transparency, noua colecție Collistar și Kartell

COLLISTAR și KARTELL au lansat o colecție nouă de make-up, TRANSPARENCY. Pentru prima dată în istorie, un brand de frumusețe și un brand de design își pun semnătura pe o colecție de make-up.

Rezultatul este un parteneriat surprinzător și neașteptat. Transparența și culorile îndrăznețe disting această colecție, creând un echilibru perfect între feminitate provocatoare și aspect jucăș. Texturile sunt combinate și dispuse pe mai multe rânduri formând astfel culori și efecte 3D.

O colecție ce combină stilul și frumusețea italiană: frumusețea ambalajului în combinație cu elemente unice și captivante.

Culoarea transparenței

Tema predominantă a brandului Kartell devine un simbol de recunoaștere în noua colecție Collistar. Clasicele opalescent și auriu oferă spațiu cu această ocazie culorii și argintiului strălucitor, care dezvăluie gradat produsul din interior, în perfectă armonie de culoare. Rezultatul este o explozie de culori ce interpretează produsul într-un mod inovator.

Collistar Transparency Multi Blush & Eyeshadows

Trei pudre sferice, care aproape că nu se ating una de cealaltă, dar care pot fi amestecate oferind nuanțe și reflexii radiante și naturale. Nuanțele de roz și oranj se potrivesc orcărui ten și se aplică ca blush pentru a împrospăta tenul și a redesena contururile sau ca eyeshadows pentru a lumina privirea.

Preț: 145 lei

collistar-1

Collistar Transparency Sensual Illuminating Oil Face & Body

Un ulei voluptos și feminin care, mixat printr-un gest simplu, oferă pielii o eleganță senzuală, hidratând și lăsând pielea foarte mătăsoasă. Prin mixarea celor două părți oferim pielii noastre un efect glitter datorită micro-particulelor aurii ce luminează pielea și crează puncte senzuale pe corp.

Preț: 99 lei

collistar-ulei

Collistar Transparency Silk Effect Eyeshadow

Cele patru noutăți Silk Effect Eyeshadows conțin trei nuanțe asortate perfect, într-un surprinzător format 3D. Pot fi folosite individual sau mixate între ele: 70 Nude, 71 Orange, 72 Light Clue, 73 Pink.

Preț: 75 lei

Collistar Transparency Professional Eye Pencil

Familiei Professional Eye Pencils i se alătură două culori noi, esențiale în kitul de make-up al sezonului S/S: 16 Blue, 17 Green.

Preț: 75 lei

collistar-farduri-pleoape

Collistar Transparency Gloss Design

Buzele sunt îmbrăcate în patru nuanțe de vară: aparent îndrăznețe, odată aplicate vor dezvălui prospețime și senzualitate. Un oranj ce arată fantastic pe orice ten bronzat, un roz radiant, o cireașă intensă și un fuchsia pentru a evidenția tot ce e mai frumos la un ten bronzat.

Preț: 75 lei

Collistar Transparency Professional Lip Pencil

Trei nuanțe noi de Professional Lip Pencils  ton-pe-ton, care îmbogățesc gama existentă, oferind o atingere esențială de culoare: 17 Fuchsia, 18 Coral, 19 Orange.

Preț: 75 lei

collistar-2

Collistar Transparency Gloss Nail Lacquer Gel Effect

Patru culori noi, irezistibile ce luminează look-ul unghiei prin culori specifice noului sezon. Culori pop și luminoase, oferite în bine cunoscuta textură Gloss Gel Effect.

Preț: 35 lei

collistar-oja

Noua colecție COLLISTAR TRANSPARENCY este disponibilă în magazinele Douglas, Sephora și Debenhams.

Kisses and hugs, dragilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.