Diesel: Vedete, nuduri și oameni obișnuiți, într-o campanie mega-hot

Diesel lansează o nouă colecție și o campanie publicitară, plecând de la cele trei iconuri ale mărcii: pielea caracteristică Rock’n’Roll, denimul şi stilul military. Colecția Diesel “Neo-neoclassic” este un mix pop de clasic, digital şi real, care înseană și începutul unei noi ere pentru Diesel, construită cu itemuri de bază pentru brand şi semnată de Nicola Formichetti.

Iar dacă nu sunteți la curent cu staruri precum Colton Haynes şi Kiko Mizuhara, sigur veți fi de azi înainte, la cât de sexy arată oamenii aștia și la cât de cool sunt ad-urile Diesel. Mai mult, vă va încânta ideea de a alătura vedetelor din campanie şi persoane necunoscute, alese via internet.

DIESEL_FW14_AD-DPS_09-ROCK

Campania este un schimb jucăuş între imagini reinterpretate, atât pentru Nicola Formichetti, cât şi pentru fotograful Nick Knight, şi între crearea sofisticată a ceva nou cu ajutorul mediului digital.

Noua viziune a brandului este puternică atât pentru bărbați, cât şi pentru femei, este o viziune unitară. Sunt grupuri de băieți şi fete, de tineri cu pretenții de eleganță şi libertini, totul se simte echilibrat. Este un mix de oameni găsiți în spațiul digital, precum şi actori, muzicieni şi modele; este o viziune pop ce include diferite categorii de oameni care îşi sunt fideli lor înşilor. Castingul este o demonstrație a ceea ce este Diesel capabil să facă: să formeze un nou tip de trib.

Nicola Formichetti, Artistic Director DIESEL

DIESEL_FW14_AD-DPS_08-FESTIVALROCK

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.