What’s hot în colecția de toamnă-iarnă C&A din 2014

Da, da, colecția de toamnă-iarnă C&A 2014 e cât se poate de hot și e numai bună să încălzească frigul care se pare că, anul acesta, n-a așteptat prea mult.

Combinația clasică de alb cu negru e una dintre cele mai importante direcții stilistice ale sezonului în viziunea C&A. Este un trend clean, clear şi totuşi îndrăzneț.

ca1   ca5

ca8

Dacă e frig, sunt tricotaje, unul dintre mega trendurile acestui sezon. Pufoase, călduroase, cu intarsii haioase ori cu mesaje simpatice, piesele tricotate din colecția toamnă-iarnă 2014 de la C&A au ca surse de inspirație elemente din cultura folk, urban, dar şi diverse motive entice Jacquard. Pentru un look office, combină-le cu o fustă țigaretă pentru un look casual, o pereche de boyfriend jeans și gata.

ca2

În ceea ce priveşte jachetele şi hainele pentru exterior, C&A aduce în prim-plan în acest sezon jachetele biker, jachetele parka şi clasicele haine din stofă de lână. Sunt accesibile și le poți integra cu ușurință în ținute de zi cu zi, cât şi în cele de seară. Iar dacă e rost de vreun eveniment special, găsești în colecția tomană-iarnă C&A pardesie şi paltoane din lână, cu detalii prețioase din piele sau blană ecologică.

ca7

ca3

Din punct de vedere cromatic, colecția C&A toamnă-iarnă 2014 este presărată cu tonuri pastelate de roz, burgundy, albastru închis şi ocru.

ca4

ca6

Alte informații despre colecție puteți găsi pe C&A online. Tot acolo găsiți și lista de magazine C&A.

Spor la shopping, dragilor! Kisses and hugs!

1 comentariu

  1. abia astept sa fac un drum la Iasi si ma duc tinta la C%A ..am pus pe lista : cardiganul ala negru la 89 lei si geanta cu capete portocalii :-D Plus, ca acum cateva zile am vazut si colectia de copii si cu siguranta dau iama si pe-acolo :-))) Multumim ca ne-ai pus la curent cu noutatile! Avem la ce visa :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.