Colecția Isabel Marant pour H&M s-a lansat aseară, printr-o celebrare stradală pariziană

Pasionați de modă precum Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage, s-au reunit aseară la Paris pentru a celebra lansarea colecției ISABEL MARANT POUR H&M. Colecția a fost prezentată într-un cadru urban plin de viață, ce a surprins perfect energia boemă a creatoarei, îmbinând decoruri de cinema cu imagini şi secvențe video. Atmosfera a fost completată de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.

Evenimentul de ieri a purtat oaspeții în atmosfera străzilor pariziene din anii ’90, adică perioada în care ISABEL MARANT a debutat în modă, iar în spațiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, băcănii şi vânzători ambulanți, pentru prezentarea acestei colecții eponime.

Am dorit să prezentăm colecția într-un mod realist și confortabil, nu ca pe o extravaganță pe covorul roșu, pentru că așa îmi văd eu munca. Creez haine pentru toată lumea și mă inspir în permanență de la cei din jurul meu, așadar mi s-a părut firesc să avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. Și trebuia să fie Parisul, pentru că orașul acesta face parte din ADN-ul meu.
– Isabel Marant

Colecția cuprinde piesele vestimentare emblematice din întreaga sa carieră, iar acum au fost puse în scenă în stil cinematografic, prin imagini, secvențe video și oameni obișnuiți în rol de modele, dezvăluind întreaga lume a creatoarei Isabel Marant. Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, şi tocmai de aceea a fost cea mai firească alegere pentru a celebra lansarea colecției aici. Colecția ISABEL MARANT POUR H&M va fi disponibilă, din data de 14 noiembrie, în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, plus online.

Această sărbătoare stradală a fost modul perfect de a lansa o colecție care emană energia stilului parizian modern. A fost un eveniment optimist și realist: o reflecție a talentului creatoarei Isabel Marant asupra tendințelor urbane sofisticate și boeme. Cred că această colecție pentru femei, bărbați și adolescenți surprinde spiritul ei și sper ca și clienții noștri să fie la fel de entuziasmați de această lansare
Margareta van den Bosch, Director de Creație la H&M

hm-im-collection-presentation011

hm-im-collection-presentation013_low

2 comentarii

  1. Mi-a placut ideea de Paris in anii ’90, iar piesele vestimentare mi se par purtabile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.