Genul de colagen pe care l-aș încerca: Murad Rapid Collagen Infusion for Lips

Nu m-au tentat niciodată produsele de mărire a buzelor, cel puțin nu cele invazive. Cred că am avut vreo două-trei produse din acelea care pișcau, sigur le știți. Unul de la Urban Decay, care mi-a plăcut enorm, și încă unul, dar nu-mi mai amintesc brandul și nici să mă fi încântat.

Treaba cu injecțiile cu silicon sau cu acid hialuronic în buze, neah, not for me. Dacă aș putea să încerc, de amorul artei și al testelor de beauty, ar fi posibil să da. Însă îmi plac buzele mele așa, naturale, cum sunt, și nu prea le-aș chinui.

Dar recunosc că produsele care “pișcă” continuă să-mi surâdă. Iar dacă vin de la Murad, unul dintre brandurile care-mi plac mult, atunci mă tentează rău.

Murad Rapid Collagen Infusion for Lips

Murad Rapid Collagen Infusion for Lips e un serum intensiv cu textură lejeră care îmbunătățește instant textura și netezește buzele fără a exfolia agresiv și fără a provoca iritații.

Rapid Collagen Infusion for Lips e formulat din complexul Murad Collagen Support Complex, un amestec de peptide anti-aging, ce livrează particule de aminioacizi de colagen, care astupă liniile fine și ridurile și redau în timp aspectul tânăr al buzelor.

Extractul de muguri de muștar susține microcirculația pentru a le spori volumul și pentru a face buzele mai pline, în timp ce extractul de măr oferă pielii o hidratare avansată pentru buze mătăsoase.

Murad Rapid Collagen Lips

În plus, untul de shea și acidul hialuronic acționează împreună pentru o absorbție avansată ce contribuie la textura lejeră și placută a noului produs Rapid Collagen Infusion for Lips. Această formulă non-lipicioasă este creată pentru a fi purtată singură sau sub rujul preferat sau alte produse de machiaj.

În urma unui studiu Murad, 81% dintre utilizatori au menționat o îmbunătățire și o întinerire a aspectului buzelor dupa o saptămână, iar 77% au văzut o îmbunătățire a liniilor fine și a ridurilor după o săptămână de utilizare.

Produsul costă 136 lei și e disponibil în magazinele Sephora și în farmaciile Help Net selecționate.

Kisses, kisses, kisses! 💋

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.