CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg Lotion

CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg Lotion

CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg Lotion e, aparent, o simplă loțiune pentru îngrijirea mâinilor. Ceea ce o face cu adevărat specială, pentru mine, cel puțin, sunt hidratarea pe care o oferă și mirosul foarte plăcut.

Dacă la alte produse de îngrijire nu pun atât de mult preț pe felul în care miros, cremele de mâini sunt una dintre categoriile la care mă interesează mult acest aspect și, adeseori, e criteriul după care le aleg. În cazul CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg Lotion, combinația de nucșoară și cireșe amare e senzațională și persistentă.

Loțiunea se absoarbe rapid în piele, mă pot întoarce imediat la treaba mea, nu cremuiesc după aceea totul în jur, iar mâinile mele sunt rehidratate. În plus, recipientul are pompiță, ceea ce vă permite o dozare rapidă și potrivită a produsului.

Totuși, un amendament aș avea și e, de altfel, valabil pentru mai multe creme și loțuni de mâini dragi mie: dacă reușiți, ca în cazul meu, să vă alegeți cu pielea mâinilor foarte crăpată (chiar cu sângerări), pentru că ați omis să folosiți un astfel de produs de îngrijire când trebuia și cât de des trebuia, acesta nu o să facă minuni.

Eu mă dreg cu o cremă reparatoare (în prezent am una cu o concentrație bună de urea, review aici) și apoi continui rutina zilnică folosind un produs precum CND Scentsations Black Cherry & Nutmeg Lotion.

Ca să concluzionez, îmi place mult loțiunea asta, o recomand atât pentru nivelul de hidratare pe care îl asigură, cât și pentru parfumul foarte plăcut, dulce și fructat.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.