GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Cinci tricouri must-have vara asta

Cred că outfitul cel mai simplu pentru o zi de vară, după rochie, e acela compus din tricou plus ceva – fustă, jeans, pantaloni scurţi, pantaloni lungi. Şi cred, sincer, că poţi să ai în garderobă oricâte tricouri care mai de care mai fistichii, însă dacă nu ai câteva piese de bază, îţi complici existenţa şi te vei trezi că petreci prea mult timp dimineaţa încercând să găseşti o ţinută simplă şi de bun gust. Rezolvarea: unul dintre aceste tricouri must-have, după părerea mea.

Aşa că m-am gândit să vă uşurez căutările şi să vă arăt lista mea de cinci propuneri de basic t-shirt, potrivite pentru o ţinută simplă, ieftină şi rapid de realizat:

tricou zara

Tricou Zara, 29,90 lei, îl găsiţi aici în alte cinci nuanţe

Tricou alb H&M, 19,90 lei, îl găsiţi aici şi pe negru || Tricou în dungi H&M, 29,90 lei, îl găsiţi aici în alte patru nuanţe

 

tricou bershka oversized

Tricou oversized Bersha, costă 39,90 lei şi îl găsiţi aici în alte şase nuanţe

tricou stradivarius

Tricou Stradivarius relaxed fit, 29,90 lei, îl găsiţi aici în alte şapte nuanţe

Acestea sunt cele cinci propuneri de tricouri simple, pe care eu una le văd integrate cu uşurinţă în orice ţinută, de la ultra-sport la casual-elegant. Toate costă sub 50 lei, nu se demodează niciodată şi se potrivesc oricărei siluete.

Şi pentru că nu m-am putut abţine, în timp ce scriam materialul acesta, desigur că mi-am luat ceva, mai ales că nu vreau să mă gândesc cât timp a trecut de când nu mi-am cumpărat vreun lucru. Am urmărit ceva vreme un body de la Bershka, nu mai era pe stoc, însă astăzi l-am găsit. Aşa că în vreo câteva zile, ajunge la mine şi abia aştept să vi-l arăt 🙂

Să aveţi o zi de joi plină de bucurie! Fiţi senini!

 

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

3 comentarii
  1. Ioana says:

    Ce misto materialul 🙂 Tricourile de la H&M sunt the best.

  2. Adriana Dedu says:

    Ce-mi place ala de la Bershka…

  3. Ilincaii says:

    De cand tot zic ca-mi aiu un tricou in dungi. Faza cu piesele asta basic e ca mereu zici lasa, ca a timp oricand sa le cumpar si mereu te trezesti ca iti trebuie si nu le ai :))

Lasă un comentariu