Cinci tricouri must-have vara asta

Cred că outfitul cel mai simplu pentru o zi de vară, după rochie, e acela compus din tricou plus ceva – fustă, jeans, pantaloni scurți, pantaloni lungi. Şi cred, sincer, că poți să ai în garderobă oricâte tricouri care mai de care mai fistichii, însă dacă nu ai câteva piese de bază, îți complici existența şi te vei trezi că petreci prea mult timp dimineața încercând să găseşti o ținută simplă şi de bun gust. Rezolvarea: unul dintre aceste tricouri must-have, după părerea mea.

Aşa că m-am gândit să vă uşurez căutările şi să vă arăt lista mea de cinci propuneri de basic t-shirt, potrivite pentru o ținută simplă, ieftină şi rapid de realizat:

tricou zara
Tricou Zara, 29,90 lei, îl găsiți aici în alte cinci nuanțe
Tricou alb H&M, 19,90 lei, îl găsiți aici şi pe negru || Tricou în dungi H&M, 29,90 lei, îl găsiți aici în alte patru nuanțe

 

tricou bershka oversized
Tricou oversized Bersha, costă 39,90 lei şi îl găsiți aici în alte şase nuanțe
tricou stradivarius
Tricou Stradivarius relaxed fit, 29,90 lei, îl găsiți aici în alte şapte nuanțe

Acestea sunt cele cinci propuneri de tricouri simple, pe care eu una le văd integrate cu uşurință în orice ținută, de la ultra-sport la casual-elegant. Toate costă sub 50 lei, nu se demodează niciodată şi se potrivesc oricărei siluete.

Şi pentru că nu m-am putut abține, în timp ce scriam materialul acesta, desigur că mi-am luat ceva, mai ales că nu vreau să mă gândesc cât timp a trecut de când nu mi-am cumpărat vreun lucru. Am urmărit ceva vreme un body de la Bershka, nu mai era pe stoc, însă astăzi l-am găsit. Aşa că în vreo câteva zile, ajunge la mine şi abia aştept să vi-l arăt 🙂

Să aveți o zi de joi plină de bucurie! Fiți senini!

 

 

3 comentarii

  1. Ce misto materialul 🙂 Tricourile de la H&M sunt the best.

  2. Ce-mi place ala de la Bershka…

  3. De cand tot zic ca-mi aiu un tricou in dungi. Faza cu piesele asta basic e ca mereu zici lasa, ca a timp oricand sa le cumpar si mereu te trezesti ca iti trebuie si nu le ai :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.