Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Am așteptat weekendul ăsta ca pe o mare vacanță și habar n-am dacă o să reușesc să fac tot ce mi-am propus. Și mi-am propus multe :) Și chiar dacă vremea nu e, cel puțin în momentul în care scriu textul ăsta, cea mai prietenoasă, o facem să fie :) Ca în fiecare sfârșit de săptămână, vin cu câteva sugestii despre ce mi-ar plăcea mie să fac.

1. Dacă n-ai chef de stat în casă și ești din sau prin București, dă o raită pe la Mind Body Spirit, o expoziție dedicată sănătății trupului și spiritului. Detalii aici. Tot cam din aceeași zonă, în 11 și 12 octombrie, are loc V for Verde, la Casa Universitarilor. Vor fi prezenți 60 de expozanți cu bunătăți și delicatese bio, condimente și mirodenii, cosmetice naturale și organice, articole eco deco, food & treats, slow food și raw food, workshopuri dedicate celor ce iubesc viața sănătoasă. Detalii aici.

vforverde

2. Dacă ai chef de stat în casă, citește-l pe Patrick Modiano. Tocmai ce a primit Premiul Nobel pentru literatură.

modiano

3. Pentru iubitorii de modă, Galeriile Artmark găzduiesc, mâine și poimâine, Band of Creators, colecțiile toamnă-iarnă a 20 de designeri români și străini, care vor fi putea fi cumpărate. Mai mult, în cadrul pop-up shopului, va fi amenajat și un style corner și, la fiecare două ore, designeri, stiliști și bloggeri de fashion vor vorbi despre tendințele noului sezon și vor oferi consiliere celor interesați.

band-of-creators

4. Dacă-ți place încălțămintea sport, atunci trebuie să afli despre un eveniment simpatic: Sole & Shape Fall Edition are loc în garajul Ciclop. Poți vinde, cumpăra, expune sau face schimb de sneakers. Mai multe detalii, aici.

sneaker-event

5. Respiră. Ia-ți un pic de timp pentru tine. Aleargă, fă curățenie, coace dovleac, hidratează-te, bea un pahar cu vin, adună frunze, plimbă-te, bucură-te de toamnă. Respiră.

breathe-deep-enjoy-life

Să aveți cel mai frumos weekend!

Sursa foto: 1, 2, 3, 4, 5 & cover

3 comentarii

  1. Sau mers la meci pt microbiste :))
    Dar asta nu le exclude pe cele mentionate de tine ;)

  2. Bun info!
    Te gasesc pe la vreunul din evenimentele astea?
    Ma gandesc sa trec maine pe la Band of Creators si pe la Sole & Shape :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.