Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

E primul weekend din octombrie. Și mi-am propus să nu mă mai las întristată de toamnă și de vremea de afară, ci să mă bucur de ea. Și, în general, cred că oamenii ar trebui să se bucure mai mult pentru micile lucruri zilnice, care fac viața mai frumoasă.

1. Weekendul acesta are loc Bucharest International Marathon. Astăzi, 4 octombrie, încă te mai poți înscrie, dacă dorești, însă poți, la fel de bine, să faci puțină mișcare on your own în aer liber sau la o sală. Despre cum e să participi la o astfel de competiție am povestit cândva. Din păcate, eu nu merg la semimaraton, nu pentru că nu aș vrea, ci din alte motive, însă weekendul acesta a debutat deja cu două ore de sport aseară, și va continua cu altele azi și mâine. Ceea ce vă recomand și vouă :)

running

2. Mai pe seară, dacă-ți place Plan B (aici poți să asculți ce cântă) și ești de prin București, atunci ai putea să treci să-i vezi cântând live, în Tribute, de la ora 22.00.

p2b2

3. Pentru că-i octombrie, eu mi-am propus să colorez un pic toamna. O ojă într-o nuanță vie, caldă de roșu sau neon și gata, problema e rezolvată. Iar dacă ești tip, o pereche de șosete colorate în garderobă poate face ziua mai senină :)

nails

4. Gătește ceva bun. E răcorică, deci cuptorul nu ne mai incomodează. Eu plănuiesc niște legume la grătar cu pește și cu usturoi și niște dovleac copt.

salmon

5. Relaxează-te, pur și simplu. Vremea ne îmbie la o cafea caldă, la o carte bună, la o muzică bună. Mie-mi place să ascult playlist-urile de pe 8tracks. Mereu găsesc ceva frumos, ceva care mă surprinde plăcut și care e în acord cu starea mea de spirit.

music

Un weekend frumos, dragilor! Eu fug la sport! V-am pupat!

Beautiful photos 1, 3, 4, 5 & cover © Shutterstock

 

2 comentarii

  1. Sa stii ca nu merge linkul catre 8tracks, eu acum ma apuc de cautat un playlist sa se potriveasca cu dereticatul prin casa, pe care vreau sa-l execut.
    5 lucruri pe care vreau eu sa le fac in weekend: o masca pentru par cu ulei de cocos, epilat, ordine prin casa, cateva seriale & bloguri si mult ceai.
    Ma gandeam acum ca ar fi o idee buna de articol asta, te-ai supara sa-ti metamorfozez ideea?

    • Gata, am rezolvat cu linkul, mulțumesc mult. Mi-ar plăcea să preiei ideea, cum să nu. Altfel, dincolo de sugestii, și la mine o să cam fie curățenie, un pic de pampering și ceva de citit. Să ai un weekend frumos :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.