Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Eu mi-am început sâmbăta cu un ceas care a vrut și el vacanță, așa că, din pat, am aterizat direct la Saria, la super ora de step-aerobic a Mihaelei. Iubesc ora asta, mi-am făcut vacanțele în funcție de ora asta :)) Și cum am un plan de care vreau să mă țin, după o oră de cardio, mi-am alergat pe bandă cei 6.5 km. Am mai spus-o, nu-mi place să alerg pe bandă, dar nici să înot până la Lia Manoliu nu-mi convine.

Cât despre ce e de făcut în weekend, eu am apăsat butonul de relaxare, după niște săptămâni grele și pline. Și, ca de obicei, am câteva sugestii.

1. La Teatrul Odeon, se joacă o piesă la care îmi tot doresc să ajung, de multă vreme: Gaițele, în regia lui Alexandru Dabija. Mă îndoiesc, totuși, că se mai găsesc bilete…

gaitele

 

2. Nu strică o porție de Bethany Mota, din când în când, că e amuzantă, naturală și are clipuri foarte frumoase, cu multe idei despre cum să te bucuri de un stil de viață sănătos. Și da, a fost unul dintre cei trei YouTuberi invitați de Obama să îl intervieveze.

3. Din alt registru, la Sala Dalles, între 6 și 14 februarie, are loc Valentine’s Day Fair, unde vă puteți inspira pentru cadourile celor pe care îi iubiți. Sunt prezenți 50 de expozanți cu bijuterii, decorațiuni, cosmetice, produse bio de îngrijire, aranjamente florale, baloane, haine și accesorii, pielărie, gravură pe metal și sticlă, artizanat, cafea și ceaiuri.

vday-dalles

4. Azi și mâine, se întâmplă, în același loc ca în ultimii doi ani, strada Dianei nr. 4, Yard Sale. Dacă vă plac chilipirurile și aveți chef de shopping, dați o raită.

yard-sale

 

5. Eu recunosc: n-o să fac nici shopping, nici la teatru n-o să ajung, la Bethany Mota nu mă mai uit, că deja am văzut tot (din cauza ei am și întârziat cu articolul ăsta :))). O să merg să iau prânzul cu ai mei,  o să beau un pahar de vin alb sec spaniol, o să citesc ceva frumos, o să ascult niște muzică bună, o să învăț cuvinte noi într-o limbă de care m-am îndrăgostit, o să încerc să respir puțin.

ship

Să fiți fericiți și iubiți! Să aveți cel mai frumos weekend!

Weekend mood photo from © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.