Cinci lucruri de făcut în primul weekend din 2018

Cinci lucruri de făcut în primul weekend din 2018

Dacă nu sunteți obosiți și nu vă resimțiți după atâtea petreceri, weekendul acesta, primul din noul an, nu e extrem de ofertant la capitolul evenimente. Ceva, ceva însă se întâmplă prin București, iar dacă nu se întâmplă, de idei nu ducem lipsă :)

  1. La capitolul evenimente, eu m-aș duce, poate, la Revelionul Comedianților, care se întâmplă duminică, 7 ianuarie, în Cooper’s Pub. Detalii găsiți aici.
  2. Dacă aveți chef de un film, acest sfârșit de săptămână nu vine cu nici o premieră, din păcate. Totuși, parcă aș alege Bright, din simplul motiv că în rolul principal joacă Will Smith.
  3. Dacă aveți chef de o plimbare, se pare că și vremea va ține cu voi. O sugeste (eu merg în fiecare an, în 2 sau în 3 ianuarie) ar fi o vizită la veverițele din Herăstrău. Dacă le duceți niște nuci, vor fi prietenele voastre pentru totdeauna. 
  4. Dacă nu aveți chef să ieșiți din casă și nici măcar să vă dați jos din pat, dar undeva prin după-amiaza târzie de sâmbătă vă răzbește foamea și vreți să îi dați peste nas dietei, vă recomand pizza de la Fabio. E super, mega bună și nici nu trebuie să puneți pauză serialului preferat în timp ce o mâncați.
  5. Că tot veni vorba despre seriale, nu am apucat să îl văd, însă aud tot felul de lucruri mișto despre el, așa că o să apăs play pe Netflix la Dark. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.