Cinci filme de weekend

Îmi plac filmele însă am prea puțin timp să văd cât mi-aș dori. Da, e o chestiune de priorități și nu mă plâng. Dar, o dată la o vreme, simt nevoia să văd un film bun. E motivul pentru care mai păstrez pachetul HBO, cu HBO, HBO Comedy și Cinemax, toate trei și în variantă HD. Mama mea e fan al lor, dar și al Film Cafe și TV 1000. Eu nu prea ajung cu butonatul până la cele două din urmă, dar, din când în când, mai prind câte un film bun pe HBO.

Azi, de exemplu, am făcut exces. Am văzut A Private Function, Sin City: A Dame To Kill For, Theeb, iar acum mă uit la My Old Lady. Mai toate sunt pe Cinemax și, sincer, deși sunt complet diferite, vi le recomand pe toate. Mai ales dacă ați făcut o pauză serioasă, ca mine.

A private Function e un film despre… un porc. Asta la prima vedere. De fapt, e o comedie de un incredibil umor negru, o comedie care m-a captivat. Sin City II e o capodoperă, iar Frank Miller e un geniu al vizualului, dacă mai era vreo îndoială. Eu sunt fan Mickey Rourke, așa că am sorbit fiecare minuțel din film. Dacă nu l-ați văzut, merită să îi acordați cele 102 minute.

Ce nu mi-a plăcut e că l-am văzut pe Christopher Lloyd într-un rol care mi-a distrus un mit al copilăriei. În caz că nu știați, Lloyd e cel care l-a jucat pe inventatorul maşinii (literalmente) timpului din Back to the Future.

Theeb e un film dens, trist, cu încărcătură. E bun, iar ratingul o confirmă (7,7 pe IMDB), dar trebuie să aveți o stare prea bună ca să vă expuneți la el.

În plus, ieri am văzut Șoricelul Pérez, un deliciu, mai ales că e în spaniolă. Apropo, l-am văzut pe TVR1, believe it or not! Dar asta doar dacă vă plac animațiile.

Cum spuneam, nu obișnuiesc să stau prea mult în fața televizorului, îmi place să văd premierele importante la cinematograf, dar din când în când, îmi iau o doză serioasă de filme.

Voi ce-ați mai văzut bun, în ultima vreme?

Foto deschidere via © Shutterstock.

4 comentarii

  1. eu ma ocup mai mult de seriale. cu filmele stau ceva mai prost. au picat bine recomandarile tale. :d sa vedem cand le fac loc in program.
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

  2. Nu prea am mai văzut filme pe care sa le recomand cu drag, dar ce mi-a plăcut mult in ultima vreme ar fi : The Loft, Child 44, Trash, Divergent, Home .
    Ms pentru recomandări!

    • Anca, s-a notat :D Eu am puțintel mai liber programul și chiar îmi doresc să mai văd ceva bun. Eu mulțumesc pentru recomandări, sper să îți placă și “ciudățeniile” mele de filme. Gânduri bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.