Christimas is magic cu Floria

Floria.ro, florăria online nr. 1 în România și Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori, a lansat noua colecție de Crăciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi dăruite de Sărbători sau pentru a decora casa în perioada Crăciunului. Ca și anii anteriori, Floria.ro include în colecție brazii crescuți în ghiveci, care pot fi replantați, cu șanse aproape de 100% să supraviețuiască în natură.

Pentru prima dată, Floria.ro asigură anul acesta și serviciul de replantare a brazilor de Crăciun pentru cei care nu dispun de un loc în care bradul să fie plantat sau de loc pentru depozitarea sa până în martie, luna în care se realizeaza plantarea. Floria asigură ridicarea bradului de la adresă, păstrarea sa pe timpul iernii în condiții optime și replantarea lui în luna martie. Plantarea brazilor se face în parcul Herăstrău.

floria-coronita

Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Crăciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele. Brazii sunt livrați gratuit, oriunde în România, în maximum 24h de la comandă. Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamentele și casele românilor: brazi cu înălțime de 1.5 -1.75 m și cu înălțime de 1.75-2 m.

Colecția de aranjamente și buchete de Crăciun are ca floare vedetă lisianthusul alb, o floare delicată la vedere, dar foarte rezistentă, care semnifică aprecierea și respectul. Lisianthusul se regăsește în buchetele colecției de Crăciun, ca un simbol al armoniei de Sărbători.

Coronițele de Crăciun și aranjamentele se remarcă printr-un miros familiar, de portocală, un miros asociat încă din copilărie cu sărbătorile de iarnă. Nu lipsesc nici bețele de scorțișoară sau vanilie, conurile și crengile de brad sau globulețele delicate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.