Cercei Meli Melo: 5 perechi must-have

Cercei Meli Melo: 5 perechi must-have

Încă de când eram în liceu și apoi studentă mi se părea că, după o iarnă grea, vremea frumoasă vine mai repede dacă mă înnoiesc cu un accesoriu primăvăratic. Știu că mergeam atunci la un Meli Melo de peste drum de ASE și îmi cumpăram câte ceva. Și, ca prin minune, vraja funcționa și mereu se făcea mai frumos afară, după ce mă “decoram” cu câte o broșă, un pandantiv, o curea, o pereche de cercei Meli Melo.

Uite că, la mulți ani de atunci, încă mai fac asta; mai mult decât atât, însă, în primăvara aceasta am primit, din nou, semnul de vreme bună cu mărțișorul Meli Melo (Melimărțișorul), pe care vi-l arătam pe Instagram. La scurt timp după aceasta, am primit cea mai frumoasă pereche de cercei (mereu zic așa la fiecare nouă pereche de cercei de la Mali Melo :P).

Meli Melo are mereu noutăți, dar acum este în magazine colecția de primăvară, sub același semn, și îndem, Joie de vivre. Modelele noi de cercei sunt mult mai multe, însă eu vă voi arăta astăzi selecția mea de cinci modele. Sper să vă placă și aștept în comentarii să-mi spuneți care e preferata voastră.

Pupici cu zâmbete și cu mult soare!

Cercei statement
Cercei Meli Melo cu discuri marmorate – 59,99 lei
cercei scoici
Cercei Meli Melo lungi, cu scoici – 49,99 lei
Cercei-statement-floare
Cercei  cu floare neagră – 59,99 lei
cercei ciucuri
Cercei  cu ciucuri curcubeu -79,99 lei
cercei metalici masivi
Cercei Meli Melo argintii – 39,99 lei

 

3 comentarii

  1. Sunt foarte frumosi, multumesc pentru recomandare :)

  2. Mi-au placut foarte mult, multumesc pentru recomandare :X

  3. Buna ziua as diri sa comand cercei cu ciucuri curcubeu pe numele de pop Simona Sancraiu de Mures str Noua nr 92 jud mures tel 0773337249

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.