Cel mai frumos carusel e la București Mall sau cum am fost iar copil și m-am dat în carusel la 36 ani

Cel mai frumos carusel e la București Mall sau cum am fost iar copil și m-am dat în carusel la 36 ani

Cei de la București Mall-Vitan au avut grijă să aducă un motiv în plus să retrăim bucuria și inocența copilăriei: un carusel adevărat instalat chiar sub cupola mall-ului, special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Odată cu acesta a fost lasat și conceptul #caruselstories @ #BucureștiMall.

Dacă nu ați ajuns încă, vă sfătuiesc din inimă să o faceți; vă va plăcea mult de tot ce veți vedea. Caruselul funcționează de luni până joi, între orele 16:00-21:00 și de vineri până duminică, între 12:00 și 21:00, iar accesul este gratuit.

Iar dacă aveți copii mici, cu atât mai bine. Pe lângă minunatul carusel, există satul lui Moș Crăciun, unde, la foc de șemineu, cei mici se pot așeza chiar în brațele bătrânului și îi pot spune poezii sau ce mai vor ei să-i spună. Desigur că primesc și daruri, pentru că spiridușele împachetează de zor cutiile cu dorințe împlinite.

O altă oprire frumoasă o reprezintă cabina telefonică de unde cei mici pot vorbi cu Moșul și îi pot transmite dorințele, dar și Târgul de Crăciun, cu tot felul de obiecte care mai de care mai potrivite pentru a fi dăruite de sărbători.

Eu am făcut o parte dintre fotografii cu camera, o parte cu telefonul. Și desigur că nu puteam rata momentul în care m-am dat în carusel și l-am filmat. A fost simpatic tare :)

Ocazie cu care mi-am dat seama că sunt meșteră tare în a face vloguri. Not. Am unul început la 1 decembrie, așa că o să profit de filmarea cu caruselul ca să-l și închei. Așadar, dacă vreți să mă vedeți cum mă distrez mai ceva ca un copil de câțiva anișor, dați-mi un Subscribe pe canalul meu de YouTube și o veți putea face în următorul vlog. Până atunci, îl puteți vedea pe primul aici.

Vă las cu câteva imagini din București Mall, ce a îmbrăcat straie tare festive zilele acestea. Și mergeți, vă veți simți excelent, sunt convinsă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.