Ce ştie să facă un rimel de patru lei?

Încă folosesc una dintre dezamăgirile lunii ianuarie, rimelul Yves Rocher Luminelle Mascara Ultra-Volume. Nu-mi place absolut deloc, chiar aş putea spune că abia aştept să scap de el. Mă enervează tot: textură, culoare, periuță, rezistență. Tot. În fine, îl folosesc din pură ambiție şi pentru că a costat, dar şi pentru  că am zis să-l consum măcar jumătate înainte de a-l arunca.

Când nu am nervi destui pentru a-l aranja cum trebuie pe gene, folosesc unul dintre rimelurile de la Lady’s, Catherine Arley Dynamic, în nuanța Brown.

Periuța e una simplă, basic şi permite o aplicare uşoară. Cu puțină atenție, genele sunt separate, iar în cazul meu, efectul este de alungire şi mai puțin de volum. Îmi place mult culoarea, iar reflexiile sunt demențiale, ca şi când aş avea gene pluşate.

Deşi am ochii sensibili şi lăcrimez chiar şi când n-am probleme cu rimelul, cu Catherine Arley Super Color n-am lăcrimat deloc. Nu ştiu dacă e o pură coincidență, dar deja s-a întâmplat de prea multe ori. Probabil că nu are ceva ingredient dintre cele conținute, în general, de rimeluri. Din păcate, pe tubul pe care îl am nu apar ingredientele, iar cutie n-am avut sau am avut şi nu o mai găsesc :(

Nu se scutură, l-am dus şi la orele de aerobic şi s-a purtat frumos, nu m-a murdărit, chiar dacă am transpirat. Am şi avut grijă, e drept, iar la spălat se ia foarte uşor, ceea ce mă face să mă gândesc că n-ar fi bine să mă prindă vreo ploaie când sunt dată cu el.

Acum, în timp ce scriam acest text, m-am uit pe factură, să văd cât a costat. Mi s-a făcut şi ruşine, deşi n-am nici o jenă în a folosi şi produse ieftine, dacă sunt cât de cât OK. Prețul rimelului, cu reducerea de care am beneficiat grație unei valori mai măricele a comenzii, a fost de 4,42 lei. În mod normal, acesta costă 7,69 lei. Îl puteți vedea pe site-ul oficial aici.

Dacă vă mai pot fi de folos şi cu alte informații, dați-mi de veste şi vă răspund cât pot de repede.

Kisses, hugs şi multe zâmbete!

P.S.: Folosesc prilejul pentru a-mi cere, încă o dată, scuze pentru că răspund atât de greu comentariilor voastre. Nu am acces la internet decât o dată pe zi, cu mici excepții. De miercurea viitoare, voi reveni la normal.

 

4 comentarii

 1. Pare ok, mai ales daca zici ca nu ti-a iritat ochii, insa mie mi se pare cam rosiatic. Eu vreau de mult timp sa incer rimelul acela in ambalaj verde/turcoaz ( ce-o fi culoarea aia ;)).
  Sa-l folosesti sanatoasa! si La multi ani si o primavara frumoasa! pup.

  • Asta a iesit mai rosiatic si pentru ca-s pozele facute in lumina soarelui, pe la amiaza. E superb cel despre care spui tu, Cils Iconique. Eu il folosesc de o saptamana sau cam asa si e foarte bun. O sa incerc un review, pentru ca-l merita.
   Iti multumesc pentru urari si iti doresc, de asemenea, o primavara frumoasa, cu dorinte implinite, cu belsug, bucurie si dragoste! Kisses :*

 2. :*
  Chiar as vrea sa citesc un review pt el. Il astept cu nerabdare ;))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.