Ce e hot la MAC Cosmetics

Eu o urmăresc pe Instagram şi mi se pare că ziua ei are 48 de ore sau chiar mai mult. Asta pentru că RIHANNA pare să aibă timp pentru orice. Ba un selfie super sexy, ba o manichiură nouă, ba un concert, ba o ieşire cu prietenii. Şi te întrebi: când are timp Rihanna pentru toate asta şi pentru celebritate?

Ei, bine, în timp ce tu te întrebi asta, cântăreața tocmai şi-a lansat noua colecție RIRI MAC AUTUMN WINTER 2013 COLLECTION, pe numele ei RIRI HEARTS MAC, disponibilă de joia trecută în magazinele MAC şi pe maccosmetics.com. Aceasta este cea de-a treia colecție pe care starul o lansează în colaborare cu MAC Cosmetics. Asta după ce a lansat o colecție de îmbrăcăminte şi accesorii alături de River Island şi după ce şi-a pus semnătura pe un parfum lansat în colaborare cu Macy’s, Rogue.

mac-rihanna

Colecția conține 20 de articole, cu prețuri între 16,50$ şi 44$: două truse pentru smoky eyes, tuş, rimel, fard de sprâncene şi două perechi de gene false, rujuri, lip gloss, creioane de buze. În mai, de exemplu, rujul în nuanța Crimson Red era sold out în doar două ore de la lansare. O bază cremoasă, trei blush-uri şi două pensule întregesc colecția RIRI HEARTS MAC.

Cea de-a patra colecție a artistei, în colaborare cu MAC COSMETICS, se pare că va fi lansată în luna decembrie, şi va conține lacuri de unghii, genți de make-up şi alte produse, toate în ambalaje de un alb perlat.

Eu am drum, zilele acestea, prin Baneasa Shopping City. Needless to say… Vă țin la curent cu noile achiziții ;)

5 comentarii

  1. Ar fi frumos daca ar aduce-o si la noi, dar cele mai mari sanse sunt ca nu. :((( Si stii cum visam la Riri Woo

  2. Ce ambalaje finute si elegante…Imi place si cum a intitulat colectia!Bravo ei ca poate face atat de multe lucruri.

    • Când ai o armată de oameni care lucrează pentru tine… E simplu să faci multe. pe de altă parte, se şi implică, e interesată să nu stea pe loc, ceea ce e de admirat.

  3. Si eu o urmaresc pe Instagram si e un izvor de inspiratie mereu. Nici nu stii ce traznai mai posteaza. :) Aici s-au vandut toate ca painea calda, nici nu sper sa mai prind ceva.
    Pupici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.