Ce am învățat de la Florin Piersic

În primul rând, am învățat că și cea mai ploioasă zi poate fi plină de zâmbete, cu oamenii potriviți lângă. Am mai învățat că simțul umorului bate orice pilulă magică, chiar dacă și acestea din urmă au rolul lor. Și da, pot exista pilule “magice”, mai ales când sunt cele de râs. Altfel, dincolo de umorul extraordinar – cireașa de pe tort, aș spune, cu care e înzestrat acest om de o modestie impresionantă, astăzi, la evenimentul de lansare al noului catalog LifeCare, marcă al cărei ambasador este însuși Florin Piersic, am descoperit noutățile pentru perioada toamnă 2015 – iarnă 2016. 

Florin Piersic_Coperta 1_C copy

Am învățat și văzut cu ochii mei că, la 80 de ani poți arăta mai bine decât la 50, că fără fericirea de a dărui nu există fericirea de a primi. Că, pentru ca un corp să funcționeze, e nevoie de armonie. Pe noul catalog LifeCare, alături de fotografia lui Florin Piersic, stă scris următorul citat, chiar din marele actor: “Pentru mine, fericirea este dragostea față de oameni și grija față de sănătate. ”

De altfel, mărturisește că și-a dedicat viața fericirii :”Numele meu este Florin, cu F de la Fericire. Fericirea de a-i avea alături pe cei dragi, fericirea pe care îmi doresc s-o dăruiesc în fiecare clipa publicului si fericirea de a simți iubirea cu care ma înconjoară publicul.(…) Iar dacă a ne manifesta dragostea față de oameni depinde cu totul și cu totul de noi, pentru sănătate avem adesea ajutor de sprijin de nădejde, care să ne ajute să ne păstrăm zâmbetul pe buze, bucuria în suflet și pofta de viață în privire”.

NEW-Magic-SuperFood

Ca să revin la noul catalog Life Care, trebuie să vă spun că acesta aduce în prim plan noi produse pentru sănătate, cu rețete originale și ingrediente din surse naturale. În rolul principal se află Krauter Magic SuperFood, un super-produs ce conține o combinație de 37 de ingrediente naturale, care completează necesarul zilnic de vitamine.


Vegan-by-Meal-Balance

În plus, Life Care lansează noua gamă VEGAN cu 3 sortimente – Protein, Detox și Green, combinații 100% naturale de fructe sau legume, sărace în calorii, pentru dimineți sau seri cu mese sănătoase și colorate. Vă mărturisesc că sunt preferatele mele, le testez de ceva timp pe primele două, chiar azi l-am încercat și pe noul Green și abia aștept să vă spun câteva vorbe despre ele.

Ce să spun, eu cred că ne putem ajuta corpul să devină mai bun; o nutriție corectă, mișcare, suplimente și produse pentru îngrijire. Dar, cumva, toate astea sunt sabotate, totul se poate deovedi în zadar, dacă nu suntem fericiți.

Vă doresc să fiți bine, sănătoși și fericți, dragilor! Zi frumoasă!

Dacă vă place fotografia din deschiderea acestui articol, responsabili sunt oamenii incredibili de la © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.