Ce am găsit în Glam Pack-ul meu

Ieri, am fost să ridic Glam Pack-ul, care a costat 29 de lei. Văzusem cam care sunt produsele şi mă gândeam că nu o să mă încânte prea tare ce primesc, în condițiile în care mi-am dorit doar două chestii: crema Bruno Vassari pentru ten gras şi CHI Silk Infusion.

Ei bine, am fost oarecum dezamagită când am deschis pachetul, pentru că acele două produse pe care mi le doream lipseau. Am primit, în schimb, altele, însă voi folosi o mică parte dintre ele.

Iata ce e în Glam Pack-ul primit de mine:

Ceară de păr Keune 30 ml – un produs interesant, însă eu nu folosesc niciodată, niciodată, produse de styling pentru păr. Am încercat-o pe breton, mi l-a îngrăşat, ca toate celelelalte produse de acest fel pe care le-am încercat vreodată. I-am pasat-o soțului meu, însă bănuiala mea e că o să zacă pe raft până expiră şi apoi bye bye. Oricum, e un produs full size şi asta mi-a plăcut.


Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser, miniatură de 5 ml. E un produs destinat tenurilor grase, cu probleme şi sigur îl voi folosi. 

Keune Shampoo & Conditioner Color Brillianz mostre. Direct la mama ajung, eu nu mă mai vopsesc de şase ani.

Nuxe Creme Merveillance Visible Expression Lines Cream pentru ten normal/uscat mostră – deşi nu-i pentru tenul meu, o să o încerc în zonele mai uscate.

Voucher pentru manichiură la Shades Beauty Lounge, valabil în decembrie şi ianuarie – eu nu-mi mai tai cuticulele de aproape un an, abia am reuşit să-mi aduc ungiile la o stare de normalitate care nu implică forfecuțe sau alte instrumente metalice şi, deci, nici pe acesta nu-l voi folosi. L-am dat mai departe, să se bucure altcineva de el.


Acum, am plătit pe Glam Pack 29 de lei. Cristina a făcut un calcul interesant despre cât ar fi costat-o ce a primit, fix în cantitățile alea, iar ce a ieşit puteți vedea aici. Eu spun că prețul plătit pentru un Glam Pack e unul corect, chiar dacă produsele nu-s chiar pe placul meu. Fie doar şi pentru manichiură şi mi se pare că situația se echilibrează.

Eu am ținut să cumpăr primul Glam Pack pentru că eram interesată de el ca… fenomen de shopping, dacă îmi permiteți exprimarea. Am vrut să văd care-i mecanismul, cum îl plăteşti, cum îl primeşti, cum e ambalat (fetele au fost atente şi au făcut scrisorici nominale) şi ce conține.

De asemenea, am ocazia să încerc nişte produse pe care altfel nu le-aş fi încercat (gelul Avene şi crema Nuxe sunt două dintre ele) şi de ce nu, le dau şi celor din jurul meu ocazia să încerce produse ori servicii.

Cam atât despre primul Glam Pack. Voi încerca să-l achiziționez şi pe al doilea şi mă bucur că a luat şi în Romania cineva inițiativa asta. Dacă vă interesează, aici aveți toate detaliile.

13 comentarii

 1. sunt dezamagita de ce vad, chiar daca eu nu am comandat deocamdata. in comparatie cu alte tari , la noi e dezastru total.puup

 2. Sunt curioasa ce pret vor avea urmatoarele Glam Pack-uri.
  Eu nu am primit, erau date cand am completat formularul. Acum ma bucur ca nu au mai fost. din ce am vazut pe la fete, nu mi-a placut nimic.

 3. Nu mi se pare ok sa existe produse diferite in fiecare pachet…toate ar trebui sa primim acelasi lucru. Sper ca fetele sa si dea seama ca nu e tocmai ok lucrul asta in ciuda bunelor lor intentii.

  • Nu-mi dau seama exact cum ar trebui sa faca, poate produsele in varianta full sa fie cu adresabilitate generala (pentru toate tipurile de piele/par). Eu n-am ce face cu ceara de par, de exemplu…

 4. cand vad mostrele alea la plic ma ia cu ameteala. nu le suport nici in reviste. mi se par total inutile. eu nu m-am inscris si nici nu cred c-o s-o fac. sper totusi sa te bucuri de ce-ai primit :)

 5. Si eu sunt dezamagita de continut! Pe blog produsele pareau mai atractive. Sunt curioasa daca chiar a primit cineva Bruno Vassari sau Chi…

  Te invit la primul meu giveaway: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2011/12/kristas-christmas-giveaway.html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.