Ce-am găsit în Glam Pack-ul meu de ianuarie

După experiența cu primul Glam Pack, de care nu am fost chiar uber încântată, mi-am dorit să continui să achiziționez şi glam pack-urile următoare, pentru simplul motiv că mi se pare o treabă senzațională să încerci o selecție de produse pe care ți-ar fi destul de dificil să pui mâna singură.

Zis şi făcut! Astăzi m-am văzut cu Mihaela – care, btw, face o treabă foarte foarte bună şi inițiativa ei e de admirat şi îi mulțumesc – pentru a-mi ridica pachețelul pe ianuarie. Trebuie să vă spun că prețul a rămas acelaşi, 29 lei. Am găsit în el o sumedenie de chestii faine, le voi enumera şi, pe măsură ce le încerc (eu încă mai am de încercat chestii din primul glam pack :P), vă voi spune care e impresia mea despre ele.

Aşadar, am primit următoarele:

– balsam vegetal pentru păr Argital (with green clay and jojoba oil), 20 ml
Ecovio lip balm with milk and honey
Weleda – lapte de corp, 10 ml
Weleda – mostră gel de duş cu lavandă, 2 ml
Reverto – mostră de parfum solid de cedru şi un voucher cu 15% reducere
Lia masca roz (pentru ten gras şi mixt), 5 grame

Sunt produse pe care altfel nu cred că le-aş fi încercat şi mă bucură că sunt mai multe miniaturi decât mostre în glam pack-ul de ianuarie.

Dacă vreți să ştiți ceva anume despre un produs sau altul, vă stau la dispoziție. De asemenea, dacă vreți să comandați, găsiți detalii aici.

Kisses & hugs!

5 comentarii

  1. slabut rau de tot.hai ca la banii astia merita.dar tot compar cu alte tari,la noi e slabut si cred ca niciodata nu vom fi la nivel.daca in reviste rusesti de beauty cadou primesti o mini-mascara hiopnose sau ceva de genul,ce sa sa zic la noi? te pup si multumesc pentru prezentare

  2. Toate sunt interesante, m-ar interesa parfumul solid, nu am mai incercat pana acum. Sa le folosesti cu placere!
    Si eu sunt de aceea parere cu fashiondoctor, noi nu vom fi niciodata la acelasi nivel cu alte tari…

  3. Vad ca mai toate fetele compara cu alte tari acest Glam pack.Nici acolo nu este in fiecare luna totul roz si frumos si este si ceva mai scump(un recent scandal in Franta de ex).Apoi ce se gaseste in cutii depinde f mult si de producatori sau importatori care nu sunt f darnici peste tot.

  4. Parca e mai ok decat cel de luna trecuta.Cum este parfumul solid?

    • Yup, glam pack-ul e mai interesant luna aceasta. Mie nu prea-mi place parfumul, m-am dat ieri foarte putin pe incheietura mainii stangi si m-a cam luat durerea de cap. Mi se pare ca miroase a tea tree, insa foarte puternic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.