Caudalie Polyphenol C15, un nou aliat împotriva ridurilor

Ne culcăm târziu, ne trezim devreme, suntem mai mereu în alergătură, vrem să fim perfecte și mereu conectate. Toutși, în fiecare secundă din viața noastră, avem de luptat și cu niște agresori invizibili, mici, dar cu efecte mari: radicalii liberi.

Începând cu vârsta de 30 de ani, pielea începe să slăbească, să se hrănească din rezervele proprii și are nevoie de mai mult timp ca să se refacă. Devine cenușie și ridurile încep să se formeze. Riduri la ochi, riduri pe gât, riduri pe frunte, riduri adânci sau fine, premature, riduri în jurul gurii sau mai știu eu ce fel de riduri, sunt cele care le sperie pe femei de când lumea.

Patru din cinci riduri sunt produse de oxidare (raze UV, stres, poluare etc). Ca să contracarăm efectele oxidării, avem nevoie de antioxidanți.

CAUDALIE a creat Polyphenol C15, o armă foarte puternică de luptă împotriva oxidării și a ridurilor, un regim ce conține trei tratamente-expert, ce reîncarcă pielea pentru a-i intensifica frumusețea, atât la suprafață, cât și în profunzime.

Cu gama Polyphenol C15, celulele pielii sunt protejate și reparate și se pot regenera mai eficient.

Pentru prima dată, polifenolii stabilizați, din sâmburi de struguri, disponibli exclusiv pentru Caudalie, cei mai puternici anti-oxidanți din lumea vegetală, și-au unit forțele cu vitamina C stabilizată, pentru a bloca 100% radicalii liberi. Prin adăugarea acidului hialuronic, combinația are un efect instant de umplere, iar pielea devine mai netedă și mai radiantă.

Gama conține Serul de Apărare Anti-RidFluidul de Protecție Împotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg și Crema Anti-Rid pentru Ochi și Buze.


Caudalie-serum-Polyphenol-C15-

Caudalie Ser de Apărare Anti-Rid este produsul cu cea mai mare concentrație de ingrediente active din gamă Polyphenol C15. Acest concentrat pentru întinerire acționează intens și în profunzime pentru a corectă ridurile și a reîntări sistemele naturale de apărare ale pielii.

Caudalie-fluide-anti-rides-Polyphenol-C15

Caudalie Fluid de Protecție Împotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg este un scut anti-oxidant în adevăratul sens al cuvântului și companionul perfect al pielii pe tot parcursul zilei.

Caudalie-Creme-yeux&levres-anti-rides-Polyphenol-C15-(1)

Caudalie Crema Anti-Rid pentru Ochi și Buze luptă împotrivă oxidării, ridurilor, cearcănelor și ochilor umflați. Acest gel-cremă atacă orice problemă care afectează conturul ochilor și buzele.

Promit să le testez în perioada următoare, să shimb un picuț rutina actuală și să vă ofer și părerea mea sinceră despre aceste produse, mai ales că sunt fix pe la vârsta începând cu care acestea sunt recomandate. 

Kisses and hugs!

2 comentarii

  1. Cel mai mult mi-as dori sa incerc serul. Suna tare bine prezentarea lui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.