Caudalie ține vara aproape cu o ofertă specială

E drept, parcă nici n-a prea fost vară anul ăsta și parcă abia acum se simte cu adevărat căldura. Dar veștile sunt bune: meteorologii spun că ne așteaptă o toamnă călduroasă, așa că nu e încă momentul să îți reorganizezi garderoba sau să dai deoparte sunscreen-ul. Dacă adaugi la asta și faptul că plajele sunt acum mai puțin aglomerate, ce te oprește să te bucuri în voie de zile însorite și relaxante? Poți păstra mirosul verii mereu aproape de tine și te poți bucura de noua ofertă Centrofarm la produsele Caudalie Divine.

Vei avea un motiv întemeiat să mai dai o fugă până la mare sau la piscină, deoarece, la achiziționarea a oricăror două produse Caudalie din Fan Shop-ul Centrofarm de pe Facebook, vei primi cadou geantă de plajă My Divine Bag.

Oferta-Caudalie---Fan-Shop-Centrofarm

Cremele colorante New Teint Divin, cremele de față Caudalie Soleil Divineuleiul și scrub-ul Divine, precum și Caudalie Divine Legs sau parfumul Divin de la Caudalie, care se pot achiziționa acum și din Fan Shop-ul Centrofarm, vor fi alegerile potrivite pentru a păstra vie amintirea verii chiar și în zilele de toamnă.

Oferta este valabilă până în 5 septembrie 2014, în limita stocului disponibil.

Summer lasts longer on © Shutterstock :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.