Am primit o ediție limitată din Caudalie Beauty Elixir

Ieri n-am avut cea mai grozavă zi, dar după multă umblătură fără sens, am ajuns acasă, unde mă aştepta o supriză frumoasă de la Caudalie, unul dintre brandurile mele preferate. Cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani, produsul Caudalie Beauty Elixir este acum disponibil în ediție limitată, iar un exemplar a ajuns şi la mine. Îmi doream foarte mult să îl am şi iată că e al meu :)

Ce e Caudalie Beauty Elixir?

Este o “apă” cu multiple proprietăți, inspirată din ritualul de îngrijire al reginei Isabela a Ungariei, din “elixirul tinereții” folosit de aceasta. Conține o mulțime de uleiuri esențiale, însă nu conține parabeni, ftalați, uleiuri minerale, SLS ori ingrediente de origine animală

Şi nici nu e testat pe animale, Caudalie fiind unul dintre opozanții înverşunați ai testării pe animăluțe.

Recipientul e din sticlă şi are pulverizator, lucru pe care îl gsăsesc util pentru că îmi permite o aplicare rapidă a produsului în orice moment al zilei. Eu îl țin pe birou, recunosc că de când l-am primit nu m-am mai despărțit de el.

caudalie beauty elixir

Imediat după folosire, se instalează o senzație de prospețime; ajută, e drept, şi mirosul foarte proaspăt, aproape medicinal, iar tenul pare mai luminos.

Pe ambalaj, se precizează că e recomandat tuturor tipurilor de ten, just so you know. În ce mă priveşte, acesta e un produs care se împacă perfect cu tenul meu.

Dacă vă confruntați cu pori dilatați sau cu un ten cu tendință de îngrăşare, mai ales pe căldurile asta, o să observați o diferență în bine chiar de la primele utilizări. E foarte mişto de avut mereu la îndemână, de folosit înainte de machiaj şi după demachiere, după o zi de plajă sau în timpul unei zile lungi la birou.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.