Am primit o ediţie limitată din Caudalie Beauty Elixir

Ieri n-am avut cea mai grozavă zi, dar după multă umblătură fără sens, am ajuns acasă, unde mă aştepta o supriză frumoasă de la Caudalie, unul dintre brandurile mele preferate. Cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani, produsul Caudalie Beauty Elixir este acum disponibil în ediţie limitată, iar un exemplar a ajuns şi la mine. Îmi doream foarte mult să îl am şi iată că e al meu 🙂

Ce e Caudalie Beauty Elixir?

Este o “apă” cu multiple proprietăţi, inspirată din ritualul de îngrijire al reginei Isabela a Ungariei, din “elixirul tinereţii” folosit de aceasta. Conţine o mulţime de uleiuri esenţiale, însă nu conţine parabeni, ftalaţi, uleiuri minerale, SLS ori ingrediente de origine animală

Şi nici nu e testat pe animale, Caudalie fiind unul dintre opozanţii înverşunaţi ai testării pe animăluţe.

Recipientul e din sticlă şi are pulverizator, lucru pe care îl gsăsesc util pentru că îmi permite o aplicare rapidă a produsului în orice moment al zilei. Eu îl ţin pe birou, recunosc că de când l-am primit nu m-am mai despărţit de el.

caudalie beauty elixir

Imediat după folosire, se instalează o senzaţie de prospeţime; ajută, e drept, şi mirosul foarte proaspăt, aproape medicinal, iar tenul pare mai luminos.

Pe ambalaj, se precizează că e recomandat tuturor tipurilor de ten, just so you know. În ce mă priveşte, acesta e un produs care se împacă perfect cu tenul meu.

Dacă vă confruntaţi cu pori dilataţi sau cu un ten cu tendinţă de îngrăşare, mai ales pe căldurile asta, o să observaţi o diferenţă în bine chiar de la primele utilizări. E foarte mişto de avut mereu la îndemână, de folosit înainte de machiaj şi după demachiere, după o zi de plajă sau în timpul unei zile lungi la birou.

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu