Câteva vorbe şi nişte produse faine

Din cauza stării mele precare de săntate, şi astăzi o să vă plictisesc cu o postare mai personală. Ieri a fost, cred, a doua zi de când Macnetize.com există când nu am scris. Din cauza stării provocate de urechea stângă, am ajuns, din nou, la camera de gardă, de data asta la spitalul Sf. Maria, unde mi s-a pus diagnosticul de otită. Am primit tratament, însă mă simt la fel de rău. Nu mă pot concentra, nu-mi găsesc echilibrul, trebuie să mă privez de multe lucruri şi, în timp ce lumea se plimbă, se bucură de luminițe sau cumpără cadouri pentru cei dragi, eu trebuie să stau în casă. Deja stau în casă de ceva vreme şi o cam iau razna.

Nu prea am ce machiaje să vă arăt, nici outfit-uri n-am. Ar trebui să ajungă coletul de la Yves Rocher, cu o comandă de trei mini-parfumele şi un gel de duş. Sunt tare curioasă despre cum miros. Zilele acestea am folosit produsele I love, pe care le-am câştigat la o promoție. Eu am primit varianta cu aromă de lămâie şi lime şi am un gel de duş, un scrub, o cremă de corp şi un balsam de buze.

Trebuie să vă spun că miros minunat, gelul de duş e hidratant şi foarte plăcut, deşi aroma nu e persistentă, crema de mâini intră repede în piele şi hidratează foarte bine, iar balsamul de buze chiar a reuşit să-mi vindece buzele, extrem de deshidratate în urma răcelii. Din câte am găsit online, înțeleg că acest set costă aproximativ 40 lei. Dacă e aşa, e un preț foarte bun.

Sper să îmi revin cât mai repede şi să scriu toate review-urile pe care îmi doresc să le scriu. Şi mai sper că voi aveți o perioadă bună, cu momente frumoase.

6 comentarii

  1. Buna.sunt super faine si eu si fata le folosim chiar ieri am vz in mall baneasa la duglass parca asa scria sus la intrare. eu le am adus din Fr. dar nu costa atat. 26 samponu .la restu nu m am uitat ca nu le am vz dar samponu mi aatras atentia de fapt fata mea mami uite si am intrat sa vad cat e la noi in fr.is 4 euro acum depinde si de unde le ei.etc.dar sunt super.sanatate maxima si ai grija cu urechea nu i de gluma.off.pup

    • Eu tot la Douglas l-am gasit, dar pe site-ul nemtesc. Sigur la noi e mai scump. Multumesc frumos pentru gandurile bune. Si tu sa ai sarbatori fericite, sanatate, noroc si numai momente fericite! Te pup!

      • Buna.Sarutmana.da in germania cam la acelas pret nu stiu de ce la noi e asa scump dar na.multe se merita sa ti ei de afara cand pleci sau sa ti aduca cineva.eu am de capsuni si ce l verde ii place la fata…Asemenea.sanatate si numa bine.pop.sarbatori fericite alaturi de cei dragi.pop

  2. ai grija de tine si sa-ti revii cat mai repede! multa sanatate! :*

  3. seara.ma bucur.pop sanatate maxima

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.