Câteva vorbe la final de 30 Days 30 Ways

Pentru că n-am apucat să zic prea multe la încheierea provocării 30 Days 30 Ways, o s-o fac acum, chiar dacă au trecut câteva zile de când am postat ultimul outfit.

A fost o provocare frumoasă, nu mi-a părut rău nici o secundă că am început-o, deşi, trebuie să recunosc, au fost câteva momente în care am vrut să capitulez. Au fost şi câteva momente în care mi-am cam pierdut inspirația, însă am rezolvat asta cu ținute ceva mai simple.

Dincolo de faptul că, da, am confirmat, prin toate cele 30 de ținute, cum accesoriile schimbă multe, mi-am dat seama, pentru a nu ştiu câta oară, şi de cât de important e decorul, locul în care faci fotografiile şi disponibilitatea celui care ți le face. Eu trebuie să-i mulțumesc soțului meu pentru poze, chiar dacă n-a avut mereu chef. Totuşi, da, voi aveți dreptate: ar trebui să zâmbesc mai mult.

Apoi, sunt câteva ținute care nu-mi plac şi pe care acum aş şti să le îmbunătățesc. În acelaşi timp, am câteva ținute de care m-am îndrăgostit şi pe care ştiu că le voi repurta de nenumărate ori. Un top cinci al preferatelor arată aşa: prima, a doua, a treia, a patra, a cincea şi, cu voia voastră, tot a cincea, că nu m-am putut hotărî între cele două.

Un top trei al celor care mi-au displăcut arată aşa: locul 1, locul 2 şi locul 3. Ţinutele în care e cel mai probabil să mă întâlniți pe stradă, într-o zi de weekend, sunt fie aceasta, fie aceasta.

Acum, uitându-mă peste fotografii, îmi dau seama că-mi amintesc fiecare moment al fiecărei poze, fiecare stare şi fiecare etapă. Dincolo de nişte ținute, în toată provocarea asta sunt eu, cu bunele şi cu relele din viața mea. Şi, cumva, cu fiecare ținută bifată, ceva a mai trecut peste mine.

Ţin să-i mulțumesc lui Maegan, pentru că mi-a permis să duc mai departe o provocare pe care am urmărit-o, pe blgul ei, cu atâta plăcere. Thank you so much, Maegan!

Iar vouă, nu pot decât să vă mulțumesc, mult, din suflet, pentru tot.

Dacă vreți să vedeți colajul puțin mai mare, click pe el şi se rezolvă.

Kisses and hugs!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

19 comentarii

 1. si eu te-am urmarit, recunosc in tacere, nu as fi eu una din cele care sa poata raspunde la o astfel de provocare insa tie ti-a iesit de minune.

  mi-a placut mult ziua cu posta roz, ploveras si curea in nuante asemanatoare , zilele cu blugii verzi si ziua cu acesorii tourquise.

  de fapt toate mi-au placut, ptr ca ai fost mereu atenta la combinatii, accesorii, atitudine, locatii…..

  bravo, felicitari!

 2. posta = poseta, is adormita, scuze!

 3. Felicitari pentru un proiect asa imens si reusit! :)

 4. Chiar imens proiectul! As avea nevoie de muuulta rabdare si chef deci nu m-as baga. Felicitari!
  Mi-a placut topul cu preferatele tale, alea sunt si ale mele :D
  kiss u

 5. Ai cateva genti :-“

 6. Am urmarit proiectul de la inceput,cred ca am si comentat uneori.Vroiam sa te felicit pentru ca esti o sursa de inspiratie pentru mine si pentru ca ai reusit sa duci proiectul la capat!
  :*
  P.S-Amr 2 zile-Malaga here we come:)) Poate nu te-ai convins ca esti o sursa de inspiratie pentru mine:)

  • Daaa, stiu ca ai urmarit si comentat, uneori, si-ti multumesc mult. Vaaai, sper sa te distrezi si abia astept sa-mi povestesti cum a fost :D Drum bun si distractie placuta :*

  • Daaa, stiu ca ai urmarit si comentat, uneori, si-ti multumesc mult. Vaaai, sper sa te distrezi si abia astept sa-mi povestesti cum a fost :D Drum bun si distractie placuta :*

 7. felicitari !pentru acest proiect in care a trebuit sa investesti idei, suflet si cel mai important timp. Felicitari pentru perseverenta, si da, in topul tau 5/6 intra apropae toate preferatele mele. ♥

 8. Orice prilej trebuie folosit pentru a te felicita, majoritatea tinutelor au fost pe gustul meu, la preferate am avut mereu ceva de comentat.
  Da, trebuie sa-mi mai imbunatatesc recuzita cu ceva accesorii, nu prea ma tenteaza, uit mereu sa le schimb si apelez la cele mai simple si clasice, desi acestea se pierd in peisaj si nu prea fac diferenta.
  Bravo tie, din nou, pentru inspiratie, rabdare si felicitari si celor care te-au sustinut! :)

 9. Mie mi-a placut la nebunie provocarea ta si te felicit pentru ca ai terminat-o cu brio. Cine stie cand ti se mai propun asemenea provocari? Never say never! Te pup!

 10. Felicitari! Chiar eram curioasa sa vad de fiecare data cu ce te mai imbraci. Mie imi place cum iti sta si cu tinuta din ziua 6 :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.