Câteva noutăți de la Collistar

Sculptingul a devenit un trend fashion foarte important. Prin urmare, hai să vă arăt câteva chestii foarte-foarte faine :)

BLUSHER---SCULPTING-POWDER---145-lei

Culoarea unui fard și efectul de corectare oferit de un produs pentru sculpting, pentru un rezultat profesional. Cele două culori, complementare și “construibile”, pot fi folosite ca blush, pentru a evidenția și a oferi luminozitate pomeților sau ca produs de sculpting, pentru a sculpta și a corecta forma feței. Un produs multifuncțional, o pudră netedă, cremoasă care garantează un efect natural, o aplicare uniformă și ușoară.

rujuri-collistar

Pentru un adevărat efect ‘NUDE+’ pe buze… familia Vibrazioni di Colore crește cu 4 nuanțe senzaționale, dintre care una este Marsala, culoarea anului 2015. O nuanță de roșu diferit, potrivită pentru diverse look-uri și ocazii.

eyeshadow-collistar

O adevărată bijuterie hi-tech care, spune producătorul, garantează perfecțiune și culoare cu rezistență foarte îndelungată. Lejer, weightless și ușor de întins, creează o peliculă fină de culoare ce aderă perfect la pleoape, acoperind orice imperfecțiune. Culoarea este pura, luminoasă și rămâne neschimbată pe tot parcursul zilei, fără a se strânge în pliul pleoapei. Pentru un look natural și luminos, se poate folosi singur; pentru un look personalizat, se poate aplica peste un fard pudră. După aplicare, se lasă să adere câteva secunde înainte de a-l întinde cu ajutorul degetelor.

oje-collistar

Pentru iarnă, unghiile nu vor fi glossy dar se vor îmbrăca în satin – efecte netede și delicate…precum cașmirul. Un efect satinat foarte trendy.

Acestea sunt doar câteva dintre noutățile din colecția Collistar Nude+ Makeup. Personal, am destul de multe produse preferate de la acest brand și mă bucur că vă pot arăta câteva dintre recomandările sezonului rece.

O zi frumoasă, gânduri bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.