Câştigătoarea voucher-ului de 100 lei

Am extras câştigătoarea giveaway-ului cu premiu constînd într-un voucher de 100 lei la H&M. Sper că premiul a fost pe gustul vostru, ştiu că l-am ales pentru mine. De altfel, un voucher la H&M a fost şi ceea ce am primit cadou, de ziua mea, în iarnă, de la colegele de serviciu. Şi am tot cumpărat din el, mai ales că am prins şi ceva perioadă de reduceri.

voucher-H&M

Aşadar, ca să nu mai prelungesc suspansul, vă mulțumesc tuturor pentru participare şi, sincer, îmi pare tare rău că n-am câte un voucher pentru fiecare particpant. După trei randomizări, aşa cum fac de obicei, câştigătoare a ieşit Alina Stanca (căreia îi mulțumesc, în mod special, că mă urmăreşte şi pe mail).

Scuze pentru calitatea mai slabă a clipului video, din motive practice l-am lăsat aşa; cred că important e să vedeți câştigătorul, că doar nu fac filme artistice :P

Important: O rog pe Alina să mă contacteze până miercuri, 10 aprilie, ora 24.00. Cu regret, dacă nu voi primi nici un semn de la ea, voi extrage un alt câştigător. Şi stați pe aici, mai urmează lucruri frumoase şi alte giveaway-uri ;)

O săptămână de vis să aveți!

Kisses & hugs!

10 comentarii

 1. vai, ce norocoasa e :)
  mult succes in continuare, draga mea :*

 2. Hello! Iti multumesc mult de tot pentru premiu, asa tare ma bucur!!! Mi-ai inseninat ziua, draga mea!
  Multumesc si fetelor pentru felicitarile lor! Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa castig, nu sunt prea norocoasa de felul meu.
  Sa avezi o zi cel putin la fel de frumoasa ca si a mea!

 3. Felicitari castigatoarei! :P

 4. Felicitari sincere Alinei, e minunat premiul :)

 5. Multumesc mult, fetelor! :*
  Bafta si voua la concursurile viitoare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.