Câştigătoarea giveaway-ului pe final de toamnă

În primul rând, țin să vă mulțumesc pentru numărul mare de înscrieri şi pentru interesul acordat acestui giveaway. Mi-a făcut mare plăcere să vă pot oferi două dintre produsele pe care şi eu le folosesc şi-mi plac şi voi încerca să fac asta cât mai des. Îmi pare rău că nu am decât un premiu, însă pot să vă spun că mâine sau luni, în funcție de timp, voi da drumul unui nou giveaway, cu un premiu Too Faced.

Au fost 110 persoane înscrise, iar în urma îndeplinirii uneia sau mai multor condiții, a rezultat un număr de 559 de înscrieri.

Ţin să le multțumesc, în mod special, celor care, deşi nu era obligatoriu, au dat share, fie pe blogul lor, fie in social media, astfel încât mai multe persoane au putut afla de acest giveaway. O să țin cont de asta, la un moment dat, când vă asteptați mai puțin :D

Vreau să mai precizez că nu am ținut cont de înscrierile după ora 00.05 sau de cei care s-au înscris de două ori.

Am atribuit fiecărei inscrieri din listă câte un număr, de aceea veți vedea unul în fața fiecărui nume. De asemenea, acest lucru mă ajută să pot extrage şi persoanele care nu mă urmăresc prin GFC, acestea fiindu-le atribuit un număr în loc de numele cu care mă urmăresc.

Sper că totul e foarte clar şi vă las, mai jos, cu extragerea şi cu numele câştigătoarei (pentru a vedea mai clar, vă recomand să apăsați Full screen). Aceasta are 48 de ore să mă contacteze, printr-un mail sau printr-un comentariu pe blog, pentru a-mi oferi datele necesare pentru a-i putea trimite premiul (adică aştept un semn de la ea până pe 3 decembrie, ora 10.30).

Aşadar, câştigătoarea este bbyqdoll. Draga mea, te rog să mă contactezi în 48 de ore.

Vă mulțumesc încă o dată pentru participare. Vreau să vă spun la mulți ani, românilor, şi să vă doresc o zi excelentă!

8 comentarii

  1. Felicitari castigatoarei!

  2. Felicitari! :*

  3. Felicitari castigatoarei!

  4. wow! chiar nu ma asteptam!!
    multumesc :*:*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.