Câştigătoarea giveaway-ului 500 Facebook fans

Vă mulțumesc pentru participarea la giveaway-ul pe care l-am organizat pe Facebook şi îmi pare tare rău că nu am atâtea premii, câte înscrieri au fost. Ţin să mulțumesc personal fiecăruia dintre cei înscrişi. Mă bucură feedback-ul vostru şi sper să reuşesc mereu să le mulțumesc cititorilor mei şi prin astfel de giveaway-uri.

Vă mulțumesc pentru vorbele bune, dar şi pentru cele mai puțin bune, pentru comentarii, pentru fiecare Like sau Share, pentru fiecare întrebare şi pentru fiecare sfat.

Revenind la giveaway, au fost 386 de share-uri, din care au rămas 296 de înscrieri. Nu am luat în calcul, şi nu voi lua vreodată, la nici unul dintre giveaway-urile pe care le voi organiza, share-urile la share-uri şi nici înscrierile duplicate.

Aşadar, câştigătoarea giveaway-ului are userul de Facebook Pentru Noi Fetele. Felicitări!!! Îți mulțumesc pentru participare şi sper ca premiul să te bucure. Aştept un e-mail cu datele tale (în 48 ore), pentru a ți-l putea trimite cât mai repede.

Pentru cei care doresc să vadă extragerea, clipul se află aici.

Kisses, hugs and all the prizes in the world!

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

4 comentarii

  1. Supeeer!! Doar ce ziceam ca e ziua mea(acum 3 zile ti-am scris intr-un comment) si poate am noroc!! Si chiar am avut!! Multumeeeeesc!!

  2. felicitari…la multi ani!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.